Està en: INICI > Notícies

Castell sorteja una tablet per a incentivar les compres nadalenques en el xicotet comer

Dijous, 10 de Desembre de 2015La regidora Patrícia Porta reitera el compromís del Govern "per accions que ajuden a dinamitzar el comerç de barri".

La Regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica ha traslladat a més de 1.000 comerços de tota la ciutat la campanya de dinamització comercial que enguany sortejarà una tablet entre les persones que facen les seues compres en els comerços de barri. La regidora Patricia Puerta ha reiterat que "aquestes accions pretenen fomentar el comerç de barri i de proximitat i, especialment durant la campanya nadalenca. Amb aquest concurs, pretenem premiar l'aposta pel comerç de barri que és el que ajuda a generar riquesa en tota la ciutat".

La campanya consisteix en el sorteig d'una tablet entre les persones que facen una compra per valor igual o superior a 10 euros en els comerços adherits a aquesta iniciativa. "Des de la Regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica hem enviat als comerços una circular amb tota la informació de la campanya, els cartells identificatius per a col•locar en els aparadors i els bitllets per a emplenar i adjuntar al costat del tíquet de compra", ha explicat l'edil Patricia Puerta.

Les bases del concurs estableixen que podran participar totes les persones que realitzen les seues compres en algun dels comerços adherits entre el 4 de desembre i el 5 de gener. Per cada compra, el comerciant lliurarà un bitllet per a emplenar per part dels clients que hauran d'engrapar obligatòriament al costat del tíquet de compra o una còpia del mateix. Les paperetes es podran dipositar en les urnes situades per a aquest concurs en una de les cinc tinences d'alcaldia situades en els districtes. El sorteig se celebrarà el 12 de gener a les 12:00 davant notari.

"També hem convocat el concurs TOP 3 o concurs d'aparadors nadalencs al que s'han inscrit uns 50 comerços adherits a la marca Castelló Comerç. Enguany hem establit tres categories: la de l'aparador nadalenc més tradicional, la del més creatiu i la del més local i serà un jurat el que decidisca els guanyadors", ha detallat la regidora de Comerç.Segueix-nos: