Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament ofereix una conferncia oberta a la ciutadania per a explicar els pressupostos

Dilluns, 15 de Febrer de 2016

Dimecres que ve 17 de febrer Enric Nomdedéu i Toni Lorenzo donaran a conèixer en què es gasten els diners dels contribuents.

L'Ajuntament de Castelló realitzarà dimecres que ve 17 de febrer una conferència oberta a tota la ciutadania per a explicar la gestió econòmica municipal, amb seguiment dels indicadors de benestar.

Així, el vicealcalde, Enric Nomdedéu, i el regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, explicaran als castellonencs el gruix dels pressupostos municipals, així com en què gasta el Consistori els diners que aporten els contribuents. La cita tindrà lloc dimecres que ve a partir de les 19.00 hores en el Saló d'Actes de l'Edifici de Quatre Cantons (Carrer Enmig, 82).

D'aquesta manera, el Govern Municipal compleix amb un més dels seus compromisos del Programa de Govern que estableix que "es facilite l'accés a la ciutadania a les dades pressupostàries", realitzant una "audiència pública anual on es rendisca compte de la gestió econòmica municipal".

El propi vicealcalde ha manifestat que "amb aquesta conferència pretenem potenciar i evidenciar dos dels nostres màxims compromisos al capdavant de l'Ajuntament de Castelló: la transparència i la participació ciutadana; és important posar tota la informació sobre el funcionament del Consistori a la disposició de la ciutadania".

Per la seua banda, Lorenzo ha destacat que "els ciutadans de Castelló tenen dret a saber i entendre d'on venen els diners que gestiona l'Ajuntament i, sobretot, saber en què es gasta i a quines polítiques es destina el pressupost. A més, amb aquesta conferència oberta a la ciutadania els donem la possibilitat de poder preguntar tots aquells dubtes que el pressupost municipal els genere, estarem encantats de solucionar-los".



Segueix-nos: