Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell aconsegueix reduir el termini de pagament a provedors a menys de 3 dies

Dissabte, 12 de Mar de 2016Marco destaca que la celeritat en el pagament és conseqüència de l'aposta del Govern Local per incloure procediments i criteris per a millorar l'eficiència en la gestió municipal. 

Durant el passat mes de febrer l'Ajuntament de Castelló va aconseguir reduir el termini de pagament a proveïdors a menys de 3 dies. Concretament, durant aquest mes les empreses proveïdores del consistori van cobrar les seues factures en una mitjana de 2,34 dies, una xifra molt per sota dels 30 dies que admet la llei i molt inferior també als 22,19 dies que tardaven a cobrar les empreses al juny de l’any passat, abans del canvi de corporació. 

El tinent d'alcaldia de Gestió Municipal i responsable de l'àrea econòmica del consistori, Antonio Lorenzo, ha recordat que des que va entrar en l'ajuntament el nou Govern Local la tendència ha sigut reduir el nombre de dies que tarden a cobrar els proveïdors. Així, al novembre ja es va aconseguir un mínim històric en reduir el temps de cobrament a 3,85 dies. Lorenzo ha explicat que "estem aconseguint mantenir aquesta celeritat en el pagament gràcies a la salut financera de l'ajuntament i a la bona gestió administrativa que s'està realitzant des de les diferents àrees de gestió com facturació, fiscalització i tresoreria". 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacció per aquestes dades i ha explicat que "és conseqüència de l'aposta del Govern Local per incloure procediments i criteris per a millorar l'eficiència en la gestió municipal". 

Marco, que ha agraït la labor realitzada per regidors i funcionaris en els últims mesos, també ha destacat que aquest tipus de mesures "beneficien i milloren la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Castelló en èpoques de crisis com les actuals. Agilitar el pagament a proveïdors és fonamental perquè moltes xicotetes i mitges empreses milloren el seu finançament, puguen mantenir la seua liquiditat i no hagen de recórrer a préstecs".Segueix-nos: