Està en: INICI > Notícies

Motorocasin Castell aconsegueix la seua millor xifra de negoci amb ms de 3,7 milions d'euros en vendes

Divendres, 1 de Juliol de 2016

La regidora Patricia Puerta destaca que aquest augment del 25% en el volum de vendes confirma a la fira "com a gran dinamitzadora del sector automobilístic".

La quinzena edició de Motorocasción Castelló, la Fira Provincial del Vehicle d'Ocasió, que es va celebrar del 3 al 4 de juny en Recinte Castelló, va generar un volum de negoci superior als 3,7 milions d'euros, la qual cosa suposa un notable increment pel que fa a la xifra registrada en 2015. El balanç final de l'última edició del certamen s'ha presentat avui en una roda de premsa celebrada en l'Ajuntament de Castelló en la qual ha participat la regidora d'Impuls de l'Economia, Patricia Puerta; el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón, el secretari d’Astrauto, Pablo Colom, i el president de Banc d'Aliments de Castelló, Alfredo Marqués. 

La fira 2016 va concloure els tres dies d'activitat amb 212 vehicles venuts, però a aqueixa xifra cal sumar totes aquelles operacions addicionals que es van iniciar en la fira però es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents. D'aquesta forma, entre les operacions signades en Recinte Castelló i les que es van tancar al llarg d'aquestes dues últimes setmanes, la xifra oficial definitiva d'aquesta quinzena edició és de 239 vehicles venuts, un 12% superior a la de l'any passat.

De la mateixa forma, el preu mitjà dels cotxes lliurats també va créixer pel que fa a 2015, fins a aconseguir els 15.578 euros, la qual cosa situa el volum de negoci en 3.723.100 euros, una xifra que representa un 25% d'increment pel que fa a la de l'edició anterior.

La regidora Patricia Puerta ha subratllat que aquest balanç "supera les perspectives que tenia el sector de l'automòbil abans d'iniciar el certamen i confirma l'excel·lent rendiment comercial aconseguit per Motorocasión Castelló en la quinzena edició". Per açò, l'edil ha felicitat a la direcció de la fira "per la seua capacitat de superar-se" i per "confirmar un any més la seua condició de gran dinamitzadora del sector de l'automòbil i de l'economia provincial".

"Aquestes 239 operacions comptabilitzades al tancament definitiu superen folgadament les 214 aconseguides en 2015, que fins avui havia sigut la millor edició de la història del certamen", reconeix el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón. "El volum de negoci també va créixer de forma molt significativa, situant-se per sobre dels 3,7 milions d'euros en sols tres dies d'activitat. Des de l'organització del certamen volem agrair a totes les firmes expositores l'esforç realitzat i també el suport dispensat tant per l'Ajuntament de Castelló com per la Diputació Provincial".

Finalment, la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica ha destacat que "Motorocasión també ha collit un èxit afegit: el seu compromís social. Si excel·lents són les xifres de volum de negoci aconseguit no menys excel·lent és el compromís solidari aconseguit amb el Banc d'Aliments, que rebrà 10 de quilos de menjar per cada vehicle venut en la fira".Segueix-nos: