Està en: INICI > Notícies

L'ajuntament inverteix 20.000 euros a millorar la seguretat vial a l'entorn del CEIP Benadresa

Divendres, 18 de Novembre de 2016

 

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada pels tècnics municipals responsables d'Urbanisme i Enginyeria Fernando Calduch i Cristóbal Badenes, ha visitat les obres de millora d'accessibilitat que l'ajuntament està executant a l'entorn del CEIP Benadresa.

L'actuació consisteix a millorar l'accessibilitat des del grup fins al col·legi en el tram comprès des de la Venda Guillamón al centre educatiu. Per a açò s'està executant una vorera de dos metres d'ample, rematada amb rajola. Les obres, que s'estan realitzant dins del contracte de manteniment, tenen un cost aproximat de 20.000 euros, i un termini d'execució de dues setmanes.

Marco ha destacat la importància d'aquestes xicotetes actuacions urbanístiques, que no són grans obres ni suposen grans inversions però milloren de forma directa la qualitat de vida de les persones, "es tracta d'una xicoteta actuació que millora molt la seguretat a l'entorn d'un centre educatiu al que acudeixen desenes de famílies en dies lectius" ha indicat.

L'alcaldessa també ha explicat que l'ajuntament està realitzant un important treball per a garantir que els itineraris fins als diferents centres d'educació primària i secundària siguen segurs. En aquest sentit ha recordat altres actuacions similars amb l'adequació dels passos de zebra existents a l'entorn del col·legi La Marina del Grau, o el pla pilot "Al insti amb bici" que ha engegat l'Àrea de Seguretat Pública de l'Ajuntament de Castelló.Segueix-nos: