Està en: INICI > Notícies

Lestand del Patronat Municipal de Turisme promocionar en Fitur platja, sol, cultura, activitats naticas, la coca de Castell i disposar duna antena bluetooth

Dilluns, 29 de Gener de 2007

La ciutat de Castelló promocionarà platja, sol, cultura, les festes de la Magdalena, la fira taurina i activitats naúticas en lestand de 40,5 metres quadrats que ha instal·lat el Patronat Municipal de Turisme en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra a Madrid. Un estand que comptarà amb dos mostradors dinformació general de la ciutat. Un serà compartit amb lAutoritat Portuària i el segon oferirà informació sobre Castelló Cultural. A més, lalcalde de Castelló, Alberto Fabra, es desplaçarà fins a Madrid per a participar en els actes previstos amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur, el pròxim dia 1 de febrer, junt amb el regidor de Cultura, Miguel Ángel Mulet; ledil de Turisme, Juan Gallén; i el regidor de Personal, Juan José Pérez Macián. 

Segons ha comentat el regidor de Turisme, Juan Gallén, entre les novetats que Castelló presenta enguany en esta fira destaquen la instal·lació duna antena bluetooth que permetrà, a totes les persones que sacosten fins a lestand poder rebre en els seus mòbils lagenda i la guia cultural de Castelló; el repartiment de 500 porcions de ‘coca de Castelló que es durà a terme complint amb el compromís del Patronat Municipal de Turisme de col·laborar amb el Gremi de Forners; i la distribució de guies xicotetes de turisme que oferiran als assistents informació sobre els espais naturals, la història de la ciutat, com passar un dia a Castelló, les platges o les festes. “Som una platja amb ciutat i una ciutat amb platja”, ha explicat ledil de Turisme, qui també ha comentat que en lestand també es distribuiran guies municipals, cartells i postals de les festes de la Magdalena, dades sobre la fira taurina i el Planetari i làmplia oferta damarraments en la dàrsena interior del port.

CONVENTION BUREAU
Daltra banda, Juan Galln ha comentat que el Consell rector del Patronat Municipal de Turisme ha donat llum verd este matí, per unanimitat, a la constitució de la Comissió de Turisme Congresual –Convention Bureau-. “Es tracta del fòrum amb què el sector social i empresarial podrà canalitzar la seua col·laboració en la promoció desta iniciativa”, ha dit el regidor delegat de Turisme. La dita Comissió està formada per totes les empreses que estiguen interessades a adherir-se i està formada per dos òrgans: el ple i la junta directiva que comptarà amb un president triat pel Consell rector; un vicepresident triat per la pròpia Comissió i cinc vocals.Segueix-nos: