Està en: INICI > Notícies

Benestar Social collabora en una festa solidria per a recaptar fons per a dues xiquetes malaltes

Dimecres, 13 de Juny de 2018La iniciativa, del CEIP Illes Columbretes, tindrà lloc demà en el Pont de Ferro amb diverses activitats i tallers interculturals.

La Regidoria de Benestar Social que dirigeix José Luis López col·laborarà en la festa solidària organitzada per la comunitat educativa del CEIP Illes Columbretes que tindrà demà dijous, 14 de juny, en el Pont de Ferro, de 18:00 a 20:00 hores. Aquesta iniciativa té com a finalitat la recaptació de fons destinats íntegrament a la família de Marta i María, dues xiquetes afectades per una malaltia rara que requereixen tractament en l'estranger.

Amb aquest objectiu, els/as professors/as, pares i mares d'aquest centre educatiu, han organitzat diverses activitats dirigides a xiquets i xiquetes del barri i de la ciutat i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló que entre altres coses, realitzarà tallers interculturals dirigits a dinamitzar aqueix dia als/as més xicotets/as.

Aquesta jornada, compta també amb la col·laboració de diverses entitats i comerços que de forma desinteressada també col·laboren amb diferents aportacions que serviran per a recaptar fons a través de rifes, mercat ambulant i berenar solidari.

Cal recordar que l'Ajuntament de Castelló ja va col·laborar en una marxa solidària pels barris del districte Oest el passat 27 de maig amb la mateixa finalitat.Segueix-nos: