Està en: INICI > Notícies

Arriba la tercera edici del Festival Arrankapins al Grau de Castell

Dimarts, 24 de Juliol de 2018Trece, Josele Santiago, Tequila i Ruth Baker Band són els protagonistes de la jornada del divendres, des de les 20:00, amb lliure accés. 

Dry River, Senior i el Cor Brutal, Kiko Veneno & La Banda del Retumbe y Aurora & The Betrayers actuaran el dissabte en l’escenari del Pinar del Grau.

L'últim cap de setmana de juliol és de festival de música a Castelló. Arriba de la mà d'Arrankapins, un esdeveniment centrat principalment en el rock que pretén situar a la ciutat en el calendari nacional de festivals estiuencs. Són ja tres les edicions d'aquesta trobada d'amants de la música en el Pinar del Grau de Castelló, presentant una barreja de noms molt rellevants en l'escena nacional amb altres emergents que volen seguir el mateix camí.

Organitzat per l'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Cultura que encapçala la regidora Verònica Ruiz, el divendres 27 actuaran Trece (20:00), Josele Santiago (21:30), Tequila (23:00) i Ruth Baker Band (1:00). El dissabte 29 serà el torn de Dry River (20:00), Sènior i el Cor Brutal (21:30), Kiko Veneno y la Banda del Retumbe (23:00) i Aurora & The Betrayers (1:00). L'accés serà gratuït en les dues jornades. En el mateix recinte podrà trobar-se una zona de food trucks, de manera que els espectadors podran sopar sense perdre's cap actuació.

Aquesta tercera edició d'Arrankapins permetrà veure en directe per última vegada a Castelló al grup Tequila, que protagonitza durant aquests mesos la seua gira de comiat definitiu, ‘Adiós Tequila Tour’. Altres dos noms clàssics de l'escena musical espanyola també passaran per l'escenari del Pinar: Josele Santiago, amb la novetat del seu cinquè disc en solitari, ‘Transilvania’, als quals afig els signats amb Los Enemigos; i Kiko Veneno y La Banda del Retumbre, que d'aquí a una mica llançarà l'àlbum ‘Sombrero roto’, ple de cantecicos amb essència andalusa, però amb sons nous.

Com a representants de l'escena castellonenca actuen Trece, un jove grup de rock clàssic amb un Lp en la carrera; Dry River, que ha aconseguit entrar entre els 50 primers de la classificació nacional de vendes amb el progressiu ‘2038’, la seua tercera obra en estudi; i Ruth Baker Band, que en aquest 2018 ha editat el seu segon disc, ‘Revelation’, una potent combinació de rock i soul.

Amb Aurora & The Betrayers s'omplirà el recinte de rock i soul. La banda madrilenya acaba de començar la promoció en viu del seu tercer disc, 'Tune out the noise'. Mentre que amb unes cançons molt nord-americanes però cantades en valencià es presentarà Senior i el Cor Brutal, que el passat any va editar 'Senior i el Cor Brutal amb la síndrome Lomax. Valenciana 1’.

A més de la zona Food Trucks, dins del Pinar del Grau de Castelló també es podra trobar parades d’ONGs i de discos en vinil. Per a més informació en www.arrankapinsfestival.com.Segueix-nos: