Està en: INICI > Notícies

Tallers i un concurs de l'espremedora acomiadaran les jornades de la taronja

Divendres, 29 de Novembre de 2019

Tallers de rebosteria i cocteleria i el concurs de l'espremedora més ràpida seran dues de les activitats que es desenvoluparan aquest diumenge, 1 de desembre, en la tercera i última cita de les jornades gastronòmiques que se celebren en el marc de la Fira de la Taronja. Serà en la plaça María Agustina, de 10.00 a 14.00 hores. La Fira de la Taronja continuarà fins al mes de maig en les places de Fadrell, Na Violant, Bautista Porcar i María Agustina.

Les jornades gastronòmiques de la taronja duran a terme la seua última sessió després de la notable afluència de públic que va tindre lloc diumenge passat en Fadrell i Na Violant. L'esdeveniment començarà a les 10 hores amb una degustació de suc i bescuit de taronja. A les 10.30 serà el taller de rebosteria; a les 11.15 serà el moment del concurs d'espremedores; a les 11.30 hi haurà un tast a càrrec de Supernaranjas; a les 12.30 un taller de cocteleria, i a les 13.30 una ruta de tapes per diversos restaurants de la zona.

El taller de rebosteria es realitzarà amb la col·laboració del Gremi de Forners de Castelló, i en el mateix s'elaboraran dolços amb cítrics de la pla. La inscripció a aqueix taller es pot realitzar presencialment i per email en jornadesdelataronja@gmail.com

El concurs de l'espremedora més ràpida de la Plana està pensat per a xiquets de 4 a 10 anys i estarà dotat de premis infantils i regals per als participants. Consisteix a veure qui és l'espremedora d'un got de suc de taronja o clementines de Castelló en menys temps. Els interessats es poden inscriure presencialment en les taules d'informació en María Agustina o en l'email: jornadesdelataronja@gmail.com.Segueix-nos: