Està en: INICI > Notícies

La Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal se celebrar del 2 al 5 de gener en la Prgola

Dissabte, 30 de Novembre de 2019

Hi haurà una àmplia oferta d'activitats esportives i lúdiques dirigides a xiquets, xiquetes i joves fins als 14 anys

El recinte de la Pèrgola i els seus voltants del parc Ribalta acolliran del 2 al 5 de gener una nova edició de la Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal. La proposta d'enguany consisteix «en la realització d'activitats esportives, lúdiques, d'expressió artística i culturals dirigides a xiquets, xiquetes i joves de la ciutat, fins a 14 anys», segons explica l'edil d'Infància, José Luis López.

L'horari serà els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 10.30 fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 20.00 hores; i el dia 5 de gener sol en horari matutí, de 10.30 fins a les 14.00 hores.

Un total de 25 activitats integraran la fira, destacant un saltímetre, contacontes teatralitzats o tallers de robòtica (construcció de robots que funcionen amb energia solar i vol de drons); de bricolatge (construcció de caixes màgiques); o gimcana de realitat augmentada. També hi haurà propostes en les quals s'utilitzen materials reciclats, reutilitzats o ecològics.

Les activitats tindran caràcter recreatiu i dinàmic, buscaran el foment de la participació i, de manera transversal, l'educació en valors potenciant la integració i participació de xiquets i xiquetes amb discapacitat i la igualtat

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Ofertes Costa Azahar SL, per una quantitat de 108.600 euros per a les edicions del 2020 i el 2021. Per primera vegada, la contractació es fa per a dos anys.Segueix-nos: