Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament organitza una conferncia sobre emergncia climtica i consum responsable

Dilluns, 2 de Desembre de 2019

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge conclouen aquest dimecres 4 de desembre les jornades "Construint i Alimentant Alternatives" amb una conferència sobre emergència climàtica, crisi econòmica i els principals reptes relacionats amb l'emergència climàtica.

L'acte tindrà lloc de 18.30 a 20.00 hores en el Menador i serà el colofó d'unes jornades que en dues setmanes han abordat qüestions com la sobirania alimentària, el consum responsable, l'agroecologia sostenibilitat i el dret a l'habitatge. Participaran aquest dimecres Dina Garzón, integrant de la Xarxa Ecofeminista i sòcia fundadora de la cooperativa Xenergía Dones amb Energia; i Jéssica Marzal, especialista en agroecologia i desenvolupament rural amb una vinculació en el món rural des d'una perspectiva de sostenibilitat i justícia social.

"Construint i Alimentant Alternatives" ha desenvolupat conferències sobre alternatives en l'habitatge o agroecologia, una jornada amb degustació de productes de proximitat, un taller de *bioconstrucción o la projecció d'un documental sobre el paper de la dona en l'horta valenciana.Segueix-nos: