Està en: INICI > Notícies

Castell suspn temporalment els tallers i activitats en els centres de persones majors

Dimecres, 11 de Mar de 2020

L’Ajuntament comunica la mesura presa sobre la base de les indicacions sanitàries i demana la col·laboració del col·lectiu

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, ha remés una comunicació a les associacions i centres de majors de la ciutat per a informar-los que, com a mesura de prevenció sanitària, s'ha acordat la suspensió temporal de les activitats i tallers que el consistori organitza en els locals de les associacions de persones majors. Aquesta suspensió es mantindrà fins que millore la situació.

De la mateixa manera, des de l'Ajuntament s'ha sol·licitat la col·laboració a les associacions i col·lectius de gent gran perquè també anul·len les activitats que tingueren previstes com a cursos, xarrades o qualsevol acte que puga congregar a un nombre important de persones. La mesura s'ha pres per responsabilitat davant una situació d'emergència sanitària internacional i com a mesura de precaució entre un col·lectiu vulnerable considerat grup de risc.

En aquesta circular, també s'ha informat els centres de la necessitat d'insistir en les recomanacions  sanitàries i d'aconsellar la rentada de mans de les persones que visiten els centres de majors i que s'incrementen les mesures de neteja i higiene.

L'Ajuntament de Castelló ha remés aquestes recomanacions i informat que els centres de majors poden romandre oberts, però sol·licita la col·laboració per a actuar amb responsabilitat.Segueix-nos: