Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament de Castell suspn el ple de mar davant la crisi sanitria pel Covid-19

Dimecres, 25 de Mar de 2020

És una de les mesures per a adaptar l'activitat parlamentària a la situació actual i reduir riscos derivats del coronavirus

L'Ajuntament de Castelló, per decret d'alcaldia i després de consultar als membres de la junta de portaveus, ha suspés la celebració de la sessió ordinària del ple de març, prevista per a demà, 26 de març, davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19. Actualment, s'està explorant la possibilitat de celebrar pròxims plens de manera telemàtica.

Aquesta decisió es pren a fi de donar resposta a la limitació en la mesura que siga possible de la mobilitat dels membres de la corporació municipal i del personal al servei del consistori, d'acord amb el que es disposa en l'article 7 del Reial Decret 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma. A més, està d'acord amb les mesures extraordinàries aprovades en la Junta de Govern Local del 16 de març, dirigides a reorganitzar serveis i orientar tota l'activitat de l'Ajuntament a reduir els riscos sanitaris derivats del coronavirus.

En aquest sentit, cal recordar l'adaptació de l'activitat parlamentària municipal a la situació actual, amb la suspensió temporal de comissions d'estudi, juntes de govern ordinàries i consells rectors dels patronats. Així mateix, les juntes de govern extraordinàries convocades arrel i durant l'estat d'alarma i de la seua aplicació en l'àmbit municipal, estan sent reduïdes en components. Va haver-hi una primera presencial, el 16 de març, i la d'ahir, 24 de març, es va celebrar per via telemàtica.

Segueix-nos: