Està en: INICI > Notícies

Agricultors de Castell ofereixen els seus serveis per a reforar la neteja contra el Covid-19

Dimecres, 25 de Mar de 2020

La Cooperativa San Isidro i altres productors cediran maquinria a l'Ajuntament i a la direcci territorial de Salut Pblica en cas de necessitat

La Cooperativa San Isidro i altres productors cediran maquinria a l'Ajuntament i a la direcci territorial de Salut Pblica en cas de necessitat

udio de Fernando Navarro


La societat civil de Castell est impulsant iniciatives de solidaritat per a fer front a la crisi sanitria del coronavirus. Ara, la cooperativa San Isidro de Castell i altres agricultors locals han oferit la seua collaboraci al servei municipal de neteja per a quan es necessite un refor.

El sector agrari s'implica en la lluita contra el Covid-19 i posa a la disposici de les Regidories de Gesti de Residus i de Transici Ecolgica i de la direcci territorial de Salut Pblica la seua maquinria para a ser utilitzada en aquelles zones que registren un increment significatiu de incidncies de contagis. La seua participaci es duria a terme en possibles punts crtics de Castell complint els protocols de les autoritats sanitries.

Hui, en plena crisi sanitria, els nostres productors locals estan jugant un paper essencial mantenint la seua activitat per a proveir-nos d'aliments. s precisament en unes circumstncies tan excepcionals quan veiem la importncia irreemplaable dels nostres agricultors i ramaders. A ms, els agricultors s'han oferit per a portar la seua maquinria a les labors de desinfecci de la ciutat i, en coordinaci amb el serveis de neteja i amb la direcci territorial de Salut Pblica, tiraran una m a la ciutat quan siga necessari, explica el regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro.

Per la seua banda, el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, ha recordat que aquesta collaboraci resultar fonamental si detectem zones especialment sensibles i on la incidncia dels contagis siga major i sempre segons les directrius que ens marque Salut Pblica. Ledil ha recordat que hem intensificat significativament els recursos i la freqncia dels treballs, per no obstant aix lajuda que ens ofereixen els professionals dels sector primari s molt important i ens far guanyar temps, motiu pel qual tota la ciutat de Castell els estar agrada.Segueix-nos: