Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica cedeix el subministrament elctric de la font de la ronda Nord a l'hospital de campanya

Dijous, 26 de Mar de 2020

La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell destinar el subministrament energtic de la font de la Ronda Nord per a l'hospital de campanya que s'habilitar a l'Hospital General per a fer front a l'emergncia del coronavirus. El departament de Fernando Navarro ha tancat totes les fonts pbliques ornamentals de la ciutat per a evitar que el personal que s'encarrega de manteniment haja de desplaar-se i garantir aix la seua seguretat. D'aquesta manera, noms actuaran serveis mnims que faran labors de neteja seguint els protocols de les autoritats sanitries.

La Regidoria de Transici Ecolgica aprofita la clausura de les fonts pbliques per a transferir el recurs energtic vinculat a la installaci hdrica de la Ronda Nord a les necessitats energtiques del nou hospital de campanya. Aix, l'Ajuntament impulsar una cessi de la mateixa amb l'empresa energtica perqu la infraestructura sanitria que s'ala per a combatre el *Covid-19 puga disposar dels 70 quilowatts de la font de la Ronda Nord.

El regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, destaca que l'equip de govern est centrat en aquests moments a combatre el nou *coronavirus. Dins de les mesures decretades per l'Estat d'Alarma, el consistori ha cessat el seu servei d'atenci al pblic, ha reforat el servei d'atenci telefnica i impulsa el teletreball entre el personal municipal.Segueix-nos: