Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica organitza un concurs de dibuix virtual en la campanya Celebrem la Natura

Divendres, 27 de Mar de 2020

Els participants, de 3 a 16 anys, poden inscriure

Els participants, de 3 a 16 anys, poden inscriure's fins al 6 d'abril en el correu electrnic info@itinerantur.com

La campanya de Celebrem la Natura que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell projecta noves activitats per a aquests dies de confinament a conseqncia de l'alarma sanitria. Aix, la regidoria que dirigeix Fernando Navarro, en collaboraci amb l'empresa d'ecoturisme de Itinerantur, ha programat un concurs de dibuix virtual dirigit als ms joves ( de 3 a 16 anys) en qu els participants han de pintar les activitats que pensen fer quan isquen de casa.

Celebrem la Natura comprn una campanya anual de la Regidoria de Transici Ecolgica que posa en valor els espais naturals de la ciutat a travs de tallers, rutes de senderisme o cicloturisme o jornades divulgatives en paratges municipals. Davant la situaci actual de crisi sanitria, ha dissenyat noves accions que es poden dur a terme des de casa, al mateix temps que ajorna fins a nova data l'activitat a l'aire lliure que havia previst el 4 d'abril.

Les propostes artstiques s'han d'enviar a l'email d'info@itinerantur.com fins al dilluns 6 d'abril. Els interessats han d'incloure en el cos del missatge el nom i cognoms aix com l'edat i un telfon de contacte.

El concurs de dibuix contempla un premi que consistir en un llibre sobre naturalesa i que es far lliurament en finalitzar la quarantena.

Celebrem la Natura publicar totes les imatges i anima, aix mateix, a compartir les creacions en les xarxes socials amb l'etiqueta #Naturacastello.

D'altra banda, aquesta campanya publicar cada divendres en el seu web (naturacastello.es) una activitat divulgativa per a fer a casa i en famlia. La primera ser sobre els ocells el 3 d'abril.Segueix-nos: