Està en: INICI > Notícies

Castell proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a travs de la guia interactiva

Dilluns, 30 de Mar de 2020

L'accs est en la pgina web municipal i el projecte inclou els parcs Ribalta, Pinar i Meridi, la Marjaleria i el Mol la Font

L'accs est en la pgina web municipal i el projecte inclou els parcs Ribalta, Pinar i Meridi, la Marjaleria i el Mol la Font

udio d'Isabel Granero


L'Ajuntament de Castell proposa a la ciutadania un recorregut virtual per diversos espais verds de la ciutat a travs de la guia interactiva d'espais verds a la qual es pot accedir a travs de l'apartat de Medi Ambient de la pgina web municipal (bit.ly/EspaisVerdsCS).

Activada a finals de l'any passat de manera conjunta per part de les regidories de Transici Ecolgica i Infraestructura Verda, durant l'estat d'alarma brinda una oportunitat de poder visitar virtualment espais verds i aprendre sobre el patrimoni natural de Castell. La guia recull informaci dels parcs Ribalta, Pinar i Meridi, de la Marjaleria i del Mol la Font.

La guia s una alternativa perqu la ciutadania conega el valor de la biodiversitat del seu terme municipal mentre romanen a les seues cases, ha explicat el regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro. La regidora d'Infraestructura Verda, Isabel Granero, per la seua part, ha animat als i les castellonenques a gaudir del patrimoni natural de Castell a travs d'aquesta guia interactiva amb informaci de cinc espais verds.

Es pot accedir a la guia a travs de la pgina web municipal i cont un codi QR que inclou explicacions de la histria, la flora, fauna i una fitxa tcnica de la Marjaleria, Ribalta, Meridi, Pinar i Mol la Font.Segueix-nos: