Està en: INICI > Notícies

Castell connecta a quasi 1.500 persones a travs de les aules virtuals de tallers per a gent gran

Diumenge, 5 de Abril de 2020

LAjuntament habilita vies telemtiques per a continuar amb les activitats davant la situaci de confinament per coronavirus

udio de Mary Carmen Ribera


Les Aules virtuals de Gent Gran de l'Ajuntament de Castell han aconseguit connectar a quasi 1.500 persones majors per a seguir amb els tallers i activitats previstes i compartir les experincies entre els participants. La Regidoria de Gent Gran va posar en marxa aquestes aules virtuals per a fomentar l'activitat entre aquest collectiu davant la situaci de confinament decretat pel Reial Decret de l'estat d'alarma davant la covid-19.

La regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, recorda la importncia de seguir amb les activitats per a mantindre's actius durant aquestes setmanes. Hem posat a la disposici de les persones majors un ampli nombre de recursos perqu puguen seguir les activitats, ha indicat.

Entre els tallers que poden seguir-se de manera telemtica a travs d'internet, Facebook i grups de WhatsApp, estan els d'informtica, angls, histria de l'art, literatura, memoritzaci, pilates, educaci per a la salut, gimnstica rehabilitadora, esquena sana, tcniques de relaxaci, pintura, etc. Tamb poden seguir-se online tallers com el d'estimulaci cognitiva, ioga i alfabetitzaci.

A ms dels grups de WhatsApp i la pgina de Facebook (en la qual tamb es comparteixen les experincies dels participants), es poden seguir els tallers a travs de les webs https://talleresdelmayorcs.com/ i https://centrocolumbretes.com/.

>> Accedir al Programa de Formaci VirtualSegueix-nos: