Està en: INICI > Notícies

Joventut ofereix un curs de llengua de signes

Dimarts, 7 de Abril de 2020

És gratuït i s'impartirà en la modalitat online com nou canal d'aprenentatge per als joves durant l'estat d'alarma

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló treballa en la programació de cursos en la modalitat online dirigits a oferir una alternativa de formació als joves de la ciutat durant l'estat d'alarma i el confinament derivat del mateix per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. "L'objectiu d'aquesta proposta que llancem és obrir un nou canal d'aprenentatge per a la joventut, que pot aprofitar l'estat d'alarma per a continuar formant-se des de les seues cases", segons ha explicat el regidor de Joventut, Jorge Ribes.

La primera proposta és un curs gratuït de llengua de signes i les inscripcions es poden formalitzar ja a través del següent enllaç shorturl.at/cIL39. Està dirigit a joves de 16 a 30 anys (ambdós inclosos) empadronats i/o residents a Castelló (els menors de 18 anys necessitaran l'autorització del pare/mare/tutor/a). Les places són limitades i el període d'inscripció es tancarà quan es complete l'aforament.

Les classes es desenvoluparan via telemàtica, a través de les plataformes d'accés Zoom o Webex. La duració és del 14 d'abril al 2 de juny i s'impartiran en dues sessions setmanals de dues hores cadascuna; els dimarts i els dijous des de les 17.30 a les 19.30 hores. És un curs de nivell A 1.1 (equivalent a la primera part per al reconeixement oficial A.1 de Llengua de Signes), amb comunicació entre l'intèrpret de llengua de signes i l'alumnat, una metodologia pràctica i suport audiovisual.Segueix-nos: