Està en: INICI > Notícies

Castell signar un crdit de 30 milions per a garantir el pagament a provedors davant la covid-19

Dijous, 9 de Abril de 2020

Castell signar un crdit de 30 milions per a garantir el pagament a provedors davant la covid-19

Aquesta nova operaci aprovada hui en la Junta de Govern Local extraordinria se suma a una altra recent de 20 milions d'euros

udio de Rafa Sim


La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castell ha aprovat hui en sessi extraordinria i telemtica, l'inici de la tramitaci de l'expedient per a concertar una nova operaci de crdit de 30 milions d'euros, que se suma a l'aprovada el passat 24 de mar d'altres 20 milions d'euros.

Amb aquestes dues operacions, el consistori disposar d'una capacitat de tresoreria de 50 milions d'euros amb un triple objectiu; fer front a possibles desajustaments de tresoreria, garantir la liquiditat suficient perqu el consistori siga el motor econmic i social que reactive la ciutat desprs de la crisi sanitria pel coronavirus, i agilitzar el pagament als provedors.

Aix ho ha explicat en roda de premsa telemtica el portaveu de l'equip de govern, Rafa Sim, destacant que aquestes plisses tamb permetran tindre recursos municipals a disposici per a fer front a eventuals necessitats que sorgisquen arran de la crisi sanitria per la covid-19. L'Ajuntament ha de ser el mscul que reactive l'economia i aquestes operacions ens garanteixen la liquiditat per a afrontar els prxims mesos, ha explicat.

D'altra banda, la Junta de Govern Local tamb ha aprovat l'adjudicaci a Iberdrola del contracte de subministrament d'energia elctrica en punts de subministrament del Patronat Municipal d'Esports, per un import de 295.000 euros a l'any, rebaixant en 68.000 euros el preu de licitaci.Segueix-nos: