Està en: INICI > Notícies

Joventut oferta un curs d'angls online

Dilluns, 13 de Abril de 2020

L'Ajuntament de Castell amplia la formaci telemtica amb una nova proposta que est dirigida a joves de 12 a 30 anys

L'Ajuntament de Castell, a travs de la Regidoria de Joventut, ha organitzat un nou curs online dirigit als joves de la ciutat, amb l'objectiu d'oferir una proposta de formaci durant l'estat d'alarma per la crisi sanitria de la covid-19 i les mesures de confinament derivades d'aquesta. Desprs del de llengua de signes que es va anunciar la setmana passada, i que ja t les places cobertes, ara s'ofereix un curs d'angls, per a aprendre i practicar la llengua anglesa des de casa amb professorat natiu. Una nova alternativa per a la joventut, que pot aprofitar l'estat d'alarma per a continuar formant-se, ha apuntat el regidor de Joventut, Jorge Ribes.

El curs gratut es realitzar en la modalitat online a travs de la plataforma d'accs Zoom. L'inici est previst per al 20 o el 21 d'abril, depenent del grup de nivell d'angls. Les classes duraran quatre setmanes i es realitzaran dues sessions setmanals d'1.15 hores cadascuna per a cada grup. Els horaris, que variaran en funci del nivell, seran els dilluns i dimecres de 20.00 a 21.15 hores; i els dimarts i dijous de 10.00 a 11.15 hores.

La nova proposta formativa va dirigida a joves de 12 a 30 anys (amds inclosos) empadronats/as o residents a Castell. Els menors de 18 anys precisaran d'autoritzaci de pare/mare/tutor/a. El nombre de places s limitat i, ats el nivell de les persones inscrites (segons les dades aportades en el formulari d'inscripci) s'organitzaran dos grups amb la finalitat d'aconseguir que el curs siga el ms prctic possible i que tot l'alumnat inscrit en el mateix puga participar activament. La inscripci es pot formalitzar a travs del segent formulariSegueix-nos: