Està en: INICI > Notícies

Marco aborda amb representants sindicals les mesures d'estmul de l'ocupabilitat

Dilluns, 13 de Abril de 2020

Marco aborda amb representants sindicals les mesures d'estmul de l'ocupabilitat

L'alcaldessa trasllada a UGT i CCOO les principals lnies d'actuaci per a palliar els efectes de la crisi de la covid-19 en pimes i autnoms

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, s'ha reunit amb el secretari intercomarcal d'UGT Francisco Sacacia i amb el secretari general de CCOO en el Consell de la Uni Intercomarcal Albert Fernndez amb l'objectiu de conixer de primera m les seues propostes davant la crisi del coronavirus, que est afectant l'ocupaci.

Durant la trobada telemtica, Marco els ha expressat la seua preocupaci pels efectes directes de la crisi sanitria de la covid-19 en el mercat laboral, al mateix temps que els ha traslladat les lnies estratgiques que centren el pla de resposta econmica i social en el qual est treballant l'equip de govern amb l'objectiu de palliar les conseqncies de la crisi en matria de fiscalitat, subvencions i dinamitzaci econmica.

En aquest sentit, ha incidit en qu el pla municipal que est traant l'Ajuntament incidir en pimes i autnoms i incentivar la contractaci, de manera que s'estimule l'ocupabilitat. Tamb ha assenyalat la importncia de prendre mesures de carcter fiscal que faciliten a les economies familiars l'eixida de la crisi, sempre dins dels parmetres de sostenibilitat financera del consistori, que ha de ser garant de la prestaci de serveis pblics, ms encara en un context de crisi com l'actual.

Els representants dels sindicats, per part seua, han posat l'accent en la importncia de l'administraci local per a mitigar els efectes de la crisi i del seu paper fonamental per a reactivar l'economia.Segueix-nos: