Està en: INICI > Notícies

Navarro impulsa les Rutes de l'Aigua en la Marjaleria per afavorir una reactivaci econmica sostenible davant la covid19

Divendres, 17 de Abril de 2020

Navarro impulsa les Rutes de l'Aigua en la Marjaleria per afavorir una reactivaci econmica sostenible davant la covid19

El regidor de Transici Ecolgica treballa en l'elaboraci d'un projecte per a posar en valor els espais singulars de la Marjaleria

udio de Fernando Navarro


La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell impulsar inversions en actuacions de conservaci i protecci ambiental per a afavorir una reactivaci econmica sostenible i productiva de la ciutat. La Regidoria ja tramita l'elaboraci d'un projecte sobre Rutes de l'Aigua, una iniciativa que contempla la posada en valor d'espais singulars de la Marjaleria.

La covid19 tindr unes conseqncies econmiques i socials molt importants en la nostra ciutat i des de l'Ajuntament hem de ser gils per a implicar-nos en la reactivaci productiva. En aquest sentit, la transici ecolgica s una oportunitat per a impulsar nous sectors, reconduint l'obra cap a la conservaci ambiental, mantenint el nostre territori i avanant cap a un model econmic i de ciutat ms sostenible, explica el regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, que subratlla que, en aquesta direcci, la Regidoria treballa en diversos projectes dins de les Rutes de l'Aigua per a espentar l'economia des del dia desprs de la crisi sanitria en aqueix horitz verd.

La inversi en Rutes de l'Aigua s una de les actuacions de conservaci ambiental que contempla la Regidoria en el pla de reactivaci davant la covi19 de Castell en Verd. El seu objectiu s posar en valor diversos espais que conserven brolladors caracterstics de la Marjaleria generant itineraris educatius i divulgatius. El departament de Fernando Navarro inicia els primers passos per a elaborar un projecte que establisca les condicions per al desenvolupament de les Rutes de l'Aigua.

Comprendr dos propostes; la primera determinar les parcelles ms adequades per a la seua restauraci a l'entorn d'un dels principals brolladors de la Marjaleria com lUllal de la Comare, que ser el punt de partida de les Rutes de l'Aigua, i la segona abastar el conjunt de la infraestructura verda assenyalant les zones ms caracterstiques d'aquesta.Segueix-nos: