Està en: INICI > Notícies

Joventut ofereix classes magistrals online i gratutes de veu, guitarra, teclat, baix i bateria

Dissabte, 18 de Abril de 2020

L'Ajuntament amplia la formaci a distncia dirigida als joves durant el confinament per la crisi del coronavirus

udio de Jorge Ribes


L'Ajuntament de Castell llana classes magistrals de msica online gratutes dirigides a la joventut per a continuar oferint una alternativa de formaci i oci a distncia durant el confinament derivat de l'estat d'alarma per la crisi sanitria de la covid-19, segons destaca l'edil de Joventut, Jorge Ribes. La nova proposta que ja t les inscripcions obertes ofereix classes grupals en streaming de veu, guitarra, teclat, baix i bateria.

Els objectius sn aprendre i practicar msica a travs de classes grupals de veu i instruments en la modalitat online i gravar un tema musical en grup per a la seua posterior difusi en xarxes socials en forma de videoclip. Per a aix, en acabar totes les classes el professorat seleccionar un/a alumne/a de cada modalitat. Respecte als continguts que s'impartiran en els tallers, s'abordaran aspectes bsics, mitjans i avanats.

Cada master class t una duraci de dues hores per modalitat. Les dates i els horaris sn els segents: veu (dimecres 22 d'abril de 17.00 a 19.00 hores); guitarra (divendres 24 d'abril d'11.30 a 13.30 hores); teclat (dissabte 25 d'abril d'11.30 a 13.30 hores); baix (dimarts 28 d'abril de 18.00 a 20.00 hores); i bateria (dimecres 29 d'abril de 19.30 a 21.30 hores). Les classes s'impartiran a travs de les plataformes de Meet de Hangouts Google.

Els tallers, que sn gratuts, estan dirigits a joves de 14 a 30 anys (ambds inclosos) empadronats/as o residents a Castell. Les persones menors de 18 anys precisaran d'autoritzaci de pare/mare/tutor/a. El nombre de places s limitat, amb un mxim de 15 persones per modalitat (veu, guitarra, teclat, baix i bateria). El termini est obert fins a completar aforament. El formulari d'inscripci es pot emplenar i formalitzar a travs d'aquest enlla.

Les noves classes magistrals de msica se sumen a altres dos cursos online que ha posat en marxa el departament de Joventut de l'Ajuntament de Castell durant l'estat d'alarma pel coronavirus; un de llengua de signes i un altre d'angls, que ja tenen totes les places oferides cobertes.Segueix-nos: