Està en: INICI > Notícies

L'Escola de Segona Oportunitat s'adapta a la crisi de la covid-19 i ofereix les classes online

Divendres, 24 de Abril de 2020

Joventut ofereix 15 noves places per a persones de 16 a 29 anys desocupades i inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil

L'Escola de Segona Oportunitat impulsada per l'Ajuntament de Castell a travs de la Regidoria de Joventut, s'adapta a les condicions derivades de l'actual estat d'alarma i ofereix la seua formaci online, dirigint a aquesta modalitat a l'alumnat ja inscrit de manera presencial i oferint 15 noves places per a les quals est el perode d'inscripci obert, a travs d'aquest enlla.

L'administraci ha de saber escoltar i detectar les necessitats dels joves i impulsar el seu potencial, explica el regidor de Joventut, Jorge Ribes. Aquest s un dels objectius de l'Escola de Segona Oportunitat i ara, en ple confinament, no volem tampoc deixar-nos a ning arrere. Per aix activem la modalitat online, perqu els joves que ja estaven inscrits, i altres 15 que poden apuntar-se ara, puguen continuar formant-se des de casa i acabar uns estudis que els permeten generar noves oportunitats de futur, ha remarcat el regidor responsable de Joventut.

La iniciativa, gestionada per personal de Creu Roja, t com a objectiu reforar les capacitats per a l'aprenentatge de joves en dificultat, a travs de l'acompanyament en la preparaci per a proves lliures per a l'obtenci de l'Educaci Secundria Obligatria (ESO) i/o l'accs a Grau Mitj, i servir de motivaci vocacional cap a una qualificaci tcnic-professional futura. Les persones destinatries de l'Escola de Segona Oportunitat sn joves de 16 a 29 anys, en situaci de desocupaci, que van abandonar de manera preco el sistema educatiu formal i/o no van acabar l'ensenyament obligatori i inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil.

Davant la situaci actual de confinament, l'escola ofereix classes de reps de les principals matries de l'ESO, videotrucades i tutories sobre activaci i motivaci, gesti emocional, tcniques d'estudi i orientaci vocacional. Tot aix en modalitat a distncia.Segueix-nos: