Està en: INICI > Notícies

Castell reobrir el Bicicas el prxim 1 de maig i far desinfeccions diries de les bicicletes

Diumenge, 26 de Abril de 2020

Castell reobrir el Bicicas el prxim 1 de maig i far desinfeccions diries de les bicicletes

Funcionaran totes les bancades que t la ciutat per amb menys vehicles i es recomana l's de guants i de mascareta

udio de Jorge Ribes


L'Ajuntament de Castell reobrir el servei municipal de prstec de bicicletes, Bicicas, a partir del prxim divendres, 1 de maig. Per a la seua posada en marxa de nou es dur a terme prviament la neteja i desinfecci del 100% de la infraestructura, incloses bancades i vehicles, i durant el servei es far diriament la neteja i desinfecci de tota la flota de bicicletes, aix com de les bancades i de les pantalles, per ser punts d's com.

A ms de les desinfeccions diries de tota la infraestructura del servei, per a garantir les mesures de seguretat i higiene es recomana als usuaris que utilitzen guants i mascaretes, aix com gel alcohlic o altres desinfectants abans i desprs de cada prstec. Estaran en funcionament les 60 bancades que componen la xarxa del servei municipal de prstec de bicicletes, encara que amb menys nombre de vehicles disponibles. Aix mateix, tot el personal de Bicicas disposar tamb d'equips de protecci individual.

Aquests dies, ms que mai, s recomanable l's de la bicicleta per a desplaaments curts a causa dels seus avantatges quant a mesures de seguretat i de distanciament social i per aix hem decidit des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible reobrir el Bicicas, ha explicat l'edil Jorge Ribes. No obstant aix, el regidor insisteix a recomanar l's del servei sol quan siga estrictament necessari i sempre amb guants i mscara i apella a la responsabilitat individual de cadascun dels usuaris.

Bicicas va deixar d'estar operatiu un dia abans de la declaraci de l'estat d'alarma per part del Govern, el passat 13 de mar, per acord de la Junta de Govern Local extraordinria, i es va tancar com altres serveis i installacions municipals. La setmana vinent es reobrir, davant la desescalada i amb les mesures de protecci oportunes.Segueix-nos: