Està en: INICI > Notícies

Castell reobre els centres educatius aquesta setmana per a tasques de manteniment

Dimarts, 28 de Abril de 2020

Castell reobre els centres educatius aquesta setmana per a tasques de manteniment

Mezquita: Aprofitem labsncia dalumnat per a fer totes eixes faenes que deixem per als perodes vacacionals i ajudem a estimular el mercat laboral amb noves contractacions i reincorporacions de personal

udio de Francesc Mezquita


El regidor dEducaci de lAjuntament de Castell, Francesc Mezquita, autoritzar aquesta setmana la reincorporaci a les tasques presencials dels i les conserges dels centres educatius que sn personal municipal. Daquesta manera, el consistori podr realitzar tasques de manteniment i millora de les installacions. Bidells i bidelles assistiran en qestions logstiques i seran els responsables dobrir i tancar les installacions.

Com ha explicat Mezquita, aprofitarem labsncia d'alumnat i professorat per a fer totes eixes faenes per habitualment deixem per als perodes vacacionals, com a revisions de xarxes i sistemes i xicotetes obres i reparacions. El personal municipal ser provet amb material sanitari per a la seua protecci i el personal de manteniment i obres tamb haur de treballar sota les mesures de seguretat aconsellades per ta devitar contagis.

Aquesta mesura busca tamb reactivar lactivitat econmica. Les reformes, millores i tasques de manteniment previstes ajudaran a estimular el mercat laboral amb noves contractacions o reincorporacions de personal a les empreses que les realitzen, en paraules del regidor dEducaci.

Aix doncs, entre les primeres actuacions previstes pels consistori estan la reparaci de les faanes als collegis Estepar i Germ Coln, la renovaci dembornals al CEIP Pintor Castell. A ms, el personal tcnic far una revisi general dels sistemes de calefacci de tots els centres, una subsanaci de defectes en la xarxa de baixa tensi i un inspecci a tots el grups de bombeig daigua freda.

Cal destacar que el pressupost de 2020 inclou un partida de ms de 478.000 euros per al manteniment de centres educatius. En aquest captol s'inclouen les adaptacions de les noves aules de 2 anys que sobriran a la ciutat, aix com la millora del pati del CEIP Columbretes. Tamb hi ha reservats 30.000 euros per al sistema d'alarmes i 233.000 euros per a subministrament energtic.Segueix-nos: