Està en: INICI > Notícies

Castell reparteix 10.000 mascaretes per als usuaris del transport pblic

Dilluns, 4 de Maig de 2020

Castell reparteix 10.000 mascaretes per als usuaris del transport pblic

Membres de la Policia Local i de Protecci Civil les distribueixen per diferents punts de les lnies d'autobusos de la ciutat

La Policia Local de Castell i l'Agrupaci Local de Voluntariat de Protecci Civil repartiran entre hui i dem 10.000 mascaretes entre les persones usuries del transport pblic desprs de l'entrada en vigor de l'Ordre TMA/384/2020, de 3 de maig, per la qual es dicten instruccions sobre la utilitzaci de mascaretes en els mitjans de transport i es fixen requisits per a garantir una mobilitat segura de conformitat amb el pla per a la transici cap a una nova normalitat. L'ordre estableix l'obligatorietat de l's de mascareta entre totes les persones que es desplacen en transport pblic.

El repartiment de les mascaretes, que han sigut facilitades pel Govern central a travs de la Subdelegaci del Govern a Castell, s'ha iniciat aquest mat a les 7.00 hores del mat en diferents punts de les lnies d'autobusos i del Tram de Castell, segons ha detallat el regidor de Seguretat Pblica i Emergncies, Omar Braina. Per la seua part, la Policia Nacional ha realitzat repartiment de mascaretes des de les 6.00 hores en l'estaci de Renfe i l'estaci central d'autobusos.

En els autobusos de Castell tamb s'han collocat cartells informatius avisant als usuaris de l'obligatorietat d'usar les mascaretes en compliment de la nova ordre del Ministeri de Transports i Mobilitat, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. A ms, l'edil ha recalcat que es mantenen les altres mesures per a frenar la propagaci del coronavirus que ja s'estan prenent durant tot l'estat d'alarma, com el refor en la neteja i desinfecci dels autobusos i la recomanaci de mantindre les distncies de seguretat entre les persones que esperen en les parades i dins del vehicle, entre els passatgers i amb el conductor.

El repartiment de mascaretes realitzat entre hui i dem entre els usuaris del transport pblic s el segon de l'estat d'alarma. El primer va ser els dies 14 i 15 d'abril, quan aquest tipus de protecci encara no era obligatori.Segueix-nos: