Està en: INICI > Notícies

Innovaci Comercial organitza un taller online per a abordar claus i recomanacions en la reobertura del comer de proximitat

Dilluns, 4 de Maig de 2020

La formació, dirigida al xicotet comerç, tindrà lloc el divendres 8 i tractarà qüestions com els nous reptes del sector

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha organitzat un taller online dirigit al comerç local i de proximitat per a abordar els possibles escenaris i els reptes del sector davant la nova realitat després de l'obligat tancament de l'activitat per l'estat d'alarma davant la covid-19. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que el comerç més xicotet inicia aquest dilluns una primera fase de desescalada que es veurà ampliada amb l'inici de la fase 1, prevista inicialment per al pròxim 11 de maig.

"El comerç local i de proximitat podrà alçar les persianes després de més de mes i mig d'aturada, aquesta reactivació de l'activitat comercial anirà guanyant cada vegada més terreny i, des d'Innovació Comercial, hem volgut posar a la disposició del sector un taller online en el qual abordar els nous reptes davant la reobertura", ha indicat Donate.

Aquest taller online estarà impartit pel consultor expert en comerç minorista i màrqueting, Celestino Martínez, i tindrà lloc aquest divendres 8 de maig a les 18.00 hores. Sota el lema ‘Prepara la teua botiga per a la reobertura’, s'abordaran qüestions sobre com poder anticipar-se als nous reptes, conéixer claus de futur i recomanacions per a dissenyar i implementar accions de millora. "La crisi de la covid-19 ha sigut una maçada per al sector local, però a partir d'ara cal analitzar i descobrir els nous escenaris que s'obrin, sobretot després d'un període en el qual s'ha posat en valor la importància del producte local i de la botiga de barri", ha apuntat Donate.

El taller ‘Prepara la teua botiga per a la reobertura’ pretén facilitar aquest nou camí al comerç local i de proximitat de Castelló i anticipar els reptes als quals haurà de fer front, així com les recomanacions per a dissenyar i implementar accions de millora. La formació està dirigida al xicotet comerç de Castelló i tindrà una duració d'una hora seguida d'un torn de preguntes d'entre 40 i 60 minuts. El taller podrà seguir-se mitjançant una plataforma digital l'enllaç d'accés de la qual serà facilitat en els pròxims dies mitjançant correu electrònic de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) als comerços associats. Aquells locals que no estiguen associats i desitgen inscriure's, hauran d'enviar un mail a afic@castello.es.

La formació està limitada a cent participants segons l'ordre d'entrada a la plataforma digital en el dia i l'hora fixada: divendres 8 de maig a les 18 hores.
Segueix-nos: