Està en: INICI > Notícies

Castell autoritza la reobertura de locals municipals per al seu s per entitats socials

Diumenge, 10 de Maig de 2020

Benestar Social destaca la importncia de reprendre activitats, per recorda que encara no es permet el seu s per a activitats obertes al pblic

udio de Jos Lus Lpez


L'Ajuntament de Castell ha autoritzat la reobertura de locals de titularitat municipal o cedits pel consistori per al seu s per part de entitats socials perqu puguen reprendre la seua activitat. Aquesta autoritzaci, que va ser aprovada en Junta de Govern Local, comprn nicament la realitzaci ordinria de les activitats de cada entitat per part del seu personal propi o de voluntaris, per en cap cas implica una autoritzaci per a reobrir al pblic les dependncies municipals.

El regidor de Benestar Social, Dependncia i Infncia, Jos Luis Lpez, ha explicat que el consistori va suspendre les activitats en equipaments cedits per l'Ajuntament a associacions, collectius i entitats el passat 13 de mar davant l'emergncia sanitria per la covid-19. Posteriorment, donada la declaraci de l'estat d'alarma, aquesta suspensi es va prorrogar.

Lpez ha destacat que, amb el procs de desescalada iniciat, des de la Regidoria hem vist la necessitat d'autoritzar la reobertura per a una relaci d'equipaments per al seu s per entitats socials, tenint en compte que aquesta autoritzaci s per a l's exclusiu pel seu personal i que no es poden realitzar activitats que implique la participaci del pblic en general. Aix mateix, Lpez ha insistit que aquesta reobertura comporta a ms el compliment escrupols de totes les ordres, instruccions i recomanacions de les autoritats sanitries, amb especial atenci a aquelles que fan referncia a la prevenci, seguretat, distncia social i higiene.

Han passat quasi dos mesos des que vam suspendre aquestes activitats i creiem convenient que, una vegada que s'est iniciant un procs de desescalada, es puga facilitar que aquestes entitats reprenguen la seua labor social, ha apuntat el regidor de Benestar Social. En total, es reobrin dependncies municipals per al seu s per catorze entitats.

Les entitats i associacions que podran reprendre la seua activitat en installacions de titularitat municipal o cedides pel consistori sn: Projecte Amig, Associaci de Familiars per als Drets del Malalt Mental, Associaci Avant, Ateneu-Castell Associaci de dany cerebral sobrevingut, Associaci Esclerosi, Fundaci Alzheimer Salom Moliner, Fundaci Panjab, Cocemfe, Associaci Gitana, Associacions Esclerosi Mltiple de Castell i Associaci Internacional Telfon de l'Esperana, Associaci Asperger Castell, Associaci Colombiana Hisp Americana Un sol Cor i el Banc d'Aliments del Grau.Segueix-nos: