Està en: INICI > Notícies

L'Escola Municipal de Teatre de Castell reprn les classes aquest dilluns

Dilluns, 11 de Maig de 2020

L'Escola Municipal de Teatre de Castell reprn les classes aquest dilluns

Les sessions s'impartiran mitjanant una plataforma en lnia i la inscripci a les classes romandr oberta fins dilluns.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell i l'Escola Municipal de Teatre (EMT) han anunciat que es reprendran les classes dem, dilluns 11 de maig. El curs, interromput per lalerta sanitria, continuar en lnia per a les persones que ja estaven inscrites.

"Aquesta s una nova frmula mantenir el servei que ens permetr fer arribar el teatre a les cases i que els aficionats continuen gaudint dels beneficis que tenen les tcniques teatrals i dexpressi corporal que practiquen en aquesta escola", ha explicat la regidora de Cultura, Vernica Ruiz. Ledil ha volgut agrair la collaboraci de tot el personal de lEMT i, en especial, del director, Vctor Antol, per a tirar endavant amb la formaci.

Per recuperar les activitats i els serveis suspesos a causa de la crisi del coronavirus, totes aquelles persones que vulguen adherir-se a les classes en lnia que impartir Antol, hauran d'enviar un correu electrnic, especificant si l'alumne s adult o infant, a l'adrea escuela.teatro@castello.es. El termini d'inscripci romandr obert fins a l'11 de maig de vesprada, segons els diferents grups.

L'alumnat que finalment accedisca a les classes de manera virtual, continuar amb els mateixos horaris i les mateixes dinmiques que es marcaren a l'inici de curs fins al dia 30 de juny, dia en qu finalitzar el curs.

Cal recordar que lEscola Municipal de Teatre de Castell ofereix cinc cursos de diferents nivells. La proposta inclou la possibilitat de formar-se en art dramtic per a pblic infantil, del qual existeixen dos cursos. Ofereixen tamb dos cursos d'interpretaci per joves i adults de primer i segon nivell i un altre dintroducci a lart dramtic per a pblic juvenil.Segueix-nos: