Està en: INICI > Notícies

Marco sollicita a la consellera de Sanitat conixer els criteris definits per a avanar en la desescalada

Dimarts, 12 de Maig de 2020

Marco sollicita a la consellera de Sanitat conixer els criteris definits per a avanar en la desescalada

Lalcaldessa de Castell trasllada la importncia de comptar amb els ajuntaments per a aplicar mesures que faciliten la contenci de la covid-19

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha mantingut aquest dimarts una trobada per via telemtica amb la consellera de Sanitat, Ana Barcel, al costat dels alcaldes de Valncia, Joan Rib, i d'Alacant, Luis Barcala. En aquesta trobada, convocada per la consellera, Marco li ha traslladat la necessitat de comptar amb tota la informaci disponible a nivell local i de conixer quins sn els criteris definits per a poder avanar en el procs de desescalada.

Hem traslladat a la consellera el suport de l'Ajuntament de Castell en aquest procs de transici, per tamb la necessitat de conixer uns criteris clars i definits per a poder afrontar el passe a la fase 1 i progressar en aquest procs de desescalada, tenint sempre en compte que el primer s garantir la salut de la ciutadania, ha indicat l'alcaldessa.

Marco ja va traslladar a Barcel, en una carta remesa el passat cap de setmana, la necessitat de comptar amb informaci detallada sobre la incidncia del coronavirus a la ciutat de Castell. Volem, i aix ho hem traslladat, que es compte amb els ajuntaments a l'hora d'aplicar aquelles mesures que siguen oportunes per a continuar pujant escalons en aquesta lluita contra la pandmia, ha apuntat.

En aquesta reuni, la consellera de Sanitat ha explicat als alcaldes la reuni mantinguda el dilluns amb el ministre del ram, Salvador Illa, en el qual, segons ha indicat Barcel, es va apuntar a criteris de mobilitat per a mantindre a diverses rees de salut com la de Castell en la fase 0.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha apuntat a la convenincia d'obrircanals de comunicaci amb els consistoris, una vegada s'ha iniciat la desescalada, per a aplicar aquelles mesures indicades a nivell local que permeten progressar amb major rapidesa i seguretat en la contenci de la covid-19.

Finalment, Marco ha aprofitat la trobada per a traslladar a la consellera del govern valenci la necessitat que el Consell agilite la tramitaci del Pla General de Castell per a accelerar la recuperaci de l'economia local.Segueix-nos: