Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament activa el trmit electrnic per a sollicitar el perms per a cremes agrcoles

Divendres, 15 de Maig de 2020

L'Ajuntament activa el trmit electrnic per a sollicitar el perms per a cremes agrcoles

Les persones interessades poden accedir al web sede.castello.es desprs d'alar-se les restriccions aprovades per la covid-19

L'Ajuntament de Castell ha activat el trmit electrnic per a sollicitar el perms per a fer cremes agrcoles. La Conselleria d'Agricultura ha alat les restriccions que es van aprovar pel decret de l'Estat d'Alarma por la covid-19.

La sollicitud per a la crema s'ha de dur a terme per la seu electrnica de lAjuntament en romandre tancat el servei presencial per l'ordre de confinament. Els agricultors interessats han d'accedir al web de sede.castello.es i enllaar dins del catleg de trmits en l'apartat comunicaci prvia de cremes agrcoles.

Castell consta de dues zones per a cremes segons regulen el seu pla local d'usos i la normativa autonmica. En la zona 2 o baixa, que comprn des de l'autopista fins a la mar, es pot actuar en els terrenys agrcoles fins a les 15 hores i durant tot l'any excepte quan es declara la preemergncia 3 de risc d'incendis; mentre en la 1 o alta (des de l'autopista cap a l'oest) hi ha ms limitacions per la proximitat de massa forestal. En aquesta segona es poden realitzar cremes fins a les 13.30 hores i fins al 31 de maig, quedant prohibida amb la declaraci del nivell 1 de preemergncia per risc d'incendis.

Est permesa la crema de marges de cultiu o de restes agrcoles o forestals, aix com de canyars, canyissars o matolls amb una proximitat menor a 500 metres de terrenys forestals.Segueix-nos: