Està en: INICI > Notícies

Innovaci Comercial reparteix mil kits per a una reobertura segura entre el xicotet comer

Dissabte, 16 de Maig de 2020

Els establiments podran reobrir a partir d'aquest dilluns sense cita prvia i amb mesures de prevenci amb l'entrada en la fase 1

udio de David Donate


L'Ajuntament de Castell, a travs de la Regidoria d'Innovaci Comercial, ha adquirit mil kits de material de prevenci entre els xicotets comeros de proximitat de cara a la reobertura dels seus establiments fixada en la fase 1 del pla de desescalada, que iniciar aquest prxim dilluns. En total, s'ha comenat a distribuir mil kits amb gels desinfectants, cinc mscares (5.000 en total) i cartelleria explicativa de les mesures de prevenci a seguir dins dels comeros.

El regidor d'Innovaci Comercial, David Donate, ha explicat que aquest repartiment persegueix facilitar el material necessari per a una reobertura segura dels establiments. s una de les mesures preses arran de les reunions que hem vingut mantenint en les ltimes setmanes de cara a la reobertura dels comeros locals i de proximitat de Castell, ha indicat.

Aix, des d'Innovaci Comercial es vnen mantenint trobades des d'el mes d'abril passat amb representants i associacions del comer local per a preparar i abordar les mesures de reactivaci de l'activitat durant el pla de desescalada. A ms, s'ha posat en marxa una taula de reactivaci que reuneix tamb persones integrants del Consell Municipal de Comer, amb representaci de diferents mbits i sectors comercials, com a frum per a conixer les necessitats i propostes del sector.

D'altra banda, des d'Innovaci Comercial es va organitzar un taller obert i dirigit al comer local i de proximitat per a abordar els diferents escenaris i els reptes als quals hauran de fer front en la reobertura durant la crisi sanitria i social per la covid-19. El taller Prepara la teua botiga per a la reobertura est disponible en la web de l'Ajuntament de Castell.

Tamb est disponible en la web municipal, a travs de la pestanya d'Innovaci Comercial, el cartell de recomanacions per a la reobertura dels comeros per a la seua descrrega.Segueix-nos: