Està en: INICI > Notícies

Els Premis de la Mar continuen endavant i obren la convocatria de 2020

Dimarts, 19 de Maig de 2020

Lacte de lliurament es preveu celebrar durant el quart trimestre de lany

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell i l'Associaci Cultural La Barraca han convocat la 27 edici dels Premis de la Mar de Poesia. Aquests guardons literaris, en record dels poetes Manel Garcia Grau i Miquel Peris Segarra, han mantingut la convocatria a pesar de la crisi sanitria. Es preveu poder celebrar lacte de lliurament durant el quart trimestre de lany, si la situaci sanitria ho permet i en una data consensuada entre el consistori i lentitat organitzadora.

Agram a La Barraca que haja apostat per la creaci i que haja mantingut la convocatria daquests premis, un primer pas cap eixa nova normalitat cultural a la qual ens haurem dacostumar, ha explicat la regidora de Cultura de Castell, Vernica Ruiz. Ledil ha volgut animar autors i autores a presentar-se a aquests guardons que busquen homenatjar la mar Mediterrnia i que sn un reconeixement al talent i a la solidaritat.

Aix, aquesta convocatria comptar amb dues categories. La primera s Premi Grumet Manel Garcia Grau per a joves, en qu podran participar autores i autors de fins a 16 anys i el qual tindr una dotaci econmica de 300 . La segona s el Premi Miquel Peris Segarra, al qual podr concrrer qualsevol persona major de 16 anys i que estar dotat amb 900 .

El termini de presentaci dels treballs comenar l'endem de la publicaci de les bases dels premis en el Butllet Oficial de la Provncia (BOP) i romandr obert fins al dia 31 d'agost, aquest incls. La presentaci es podr fer per via telemtica a travs de la Seu Electrnica de l'Ajuntament o fsicament mitjanant una instncia normalitzada, que es podr descarregar en el web del consistori.

Els treballs, en les dues categories, hauran de ser originals i indits, escrits a doble espai i sense firma de l'autor o autora. A ms, les obres presentades no han d'haver estat premiades en altres certmens. Tampoc podran presentar-se autors o autories premiats en les ltimes edicions.

Cal recordar que aquest premis formen part de la la Setmana Cultural del Grau, la qual ha quedat suspesa per la crisi de la Covid-19. Malgrat aix, lorganitzaci ha volgut mantenir aquesta convocatria potica ja que, per les seues caracterstiques, s factible realitzar-la.Segueix-nos: