Està en: INICI > Notícies

Innovaci Comercial posa en marxa el Pla de Formaci 2020 amb una oferta centrada en la modernitzaci

Dimarts, 26 de Maig de 2020

LAjuntament i la Cambra de Comer deriven a la va online el calendari de formaci que ser gratuta i sense lmit de participants

La Regidoria d'Innovaci Comercial ha posat en marxa el Pla de Formaci 2020 que enguany ha derivat a la via online per a oferir al sector comercial de Castell una oferta de cursos sobre noves eines i canals de fidelitzaci. El programa formatiu consta d'una desena de cursos que es desenvoluparan fins a finals d'any i que s'impartiran a travs de la Cambra de Comer.

El regidor d'Innovaci Comercial, David Donate, ha explicat que aquest pla formatiu s'ha pensat per a dotar de noves eines als xicotets comeros o locals de proximitat de la ciutat com la venda a travs de whatsapp, l'atracci de clients mitjanant telefonia mbil o l's de xarxes socials com Instagram per a potenciar els seus comeros. Des de la regidoria busquem sempre oferir una formaci que cobrisca les necessitats dels nostres comerciants i que facilite les eines necessries per a guanyar en competitivitat, ha indicat Donate. El regidor ha apuntat la idonetat de cursos com els d'utilitzaci de xarxes socials i noves formes de fidelitzaci mitjanant eines digitals. El tancament obligat de comeros decretat per l'estat d'alarma ha evidenciat que el xicotet comer ha d'adaptar-se i potenciar nous canals de venda, des de la regidoria facilitarem les eines necessries per a aix, ha apuntat.

El pla formatiu es realitzar de manera en lnia i gratuta a travs de la plataforma Go To Training de la Cambra de Comer de Castell. Els cursos programats, aix com la sollicitud d'inscripci, podran realitzar-se a travs de la web de la Cambra de Comer.

L'oferta formativa ha arrancat aquesta setmana amb el curs Instagram per al teu comer i es prolongar els mesos segents amb tallers com a Presentaci tv/gtv Instagram, Comer sostenible-Consum responsable, Fixaci de preus i gesti de resultats, Venda per whatsapp i Atracci de clients mitjanant telefonia mbil.

Els cursos no tenen lmit de participants. Aquells interessats hauran d'inscriure's i des de la Cambra de Comer se'ls facilitar les dades d'accs.Segueix-nos: