Està en: INICI > Notícies

La Brigada Agrria Municipal reprendr aquest dimecres el seu servei ordinari mantenint mesures de prevenci per la covid-19

Dimarts, 26 de Maig de 2020

La Brigada Agrria Municipal reprendr aquest dimecres el seu servei ordinari mantenint mesures de prevenci per la covid-19

La seua activitat es va restringir a serveis essencials amb la declaraci de l'Estat d'Alarma

La Brigada Agrria Municipal de l'Ajuntament de Castell reprendr aquest dimecres el servei ordinari mantenint les mesures de prevenci necessries que garantisquen la seguretat dels seus integrants. L'activitat d'aquest departament va ser restringida a serveis mnims i essencials amb la declaraci de l'Estat d'Alarma per a evitar el contacte i possibles contagis entre els operaris.

El regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, destaca que la Brigada Agrria Municipal reprn la seua activitat ordinria en la fase de desescalada aplicant un pla de prevenci laboral per evitar riscos entre els operaris. D'aquesta manera, els empleats treballaran amb un distncia de dos metres de seguretat i portant equips de protecci (guants i mscares). Aix mateix, cada dia es desinfectaran els citats equips i les installacions de la Brigada.

La Brigada Municipal est adscrita la Cambra Agrria Municipal i s'encarrega de la neteja de squies i camins. Est formada per 16 treballadors i el seu radi d'acci abasta ms de 70 quilmetres de squies.

La Regidoria de Transici Ecolgica destaca la labor de la Brigada per a cuidar l'entorn natural del terme municipal i reitera el seu objectiu de enfortir el seu servei durant el mandat.Segueix-nos: