Està en: INICI > Notícies

Habitatge comena a gestionar els 135.000 euros de les noves ajudes al lloguer per a collectius vulnerables per la covid-19

Divendres, 29 de Maig de 2020

Habitatge comena a gestionar els 135.000 euros de les noves ajudes al lloguer per a collectius vulnerables per la covid-19

La Regidoria destinar altres 45.000 en incentius per a propietaris per a impulsar una borsa de lloguer social

udio de Mara Jess Garrido


La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell comena a tramitar el finanament de 135.000 euros procedents dels plans d'emergncia del Govern i el Consell per a costejar el lloguer dels collectius ms vulnerables per la covid-19. La convocatria daquestes ajudes shan publicat aquesta setmana al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i cobreixen fins al 100% de la mensualitat amb un mxim de 600 euros, que pot pujar a 900 en alguns casos degudament justificats.

Les persones vulnerables i que han empitjorat encara ms la seua situaci amb la crisi actual poden sollicitar a la Regidoria d'Habitatge aquestes noves ajudes al lloguer. Destinarem des de l'Ajuntament un total de 135.000 euros, que costejaran fins al 100% del lloguer a persones que han patit un desnonament, que estan sense llar, en rentes molt baixes o vctimes de violncia de gnere. Farem aix tots els esforos perqu ning es quede arrere, subratlla la regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido.

Garrido destaca que les persones que les necessiten han de posar-se en contacte amb l'Oficina Municipal d'Habitatge telefonant al 010 o enviant un correu a vivenda@castello.es. Aquesta mesura es prolongar un any i tamb contempla el pagament de 200 euros per a despeses de manteniment.

Aquestes ajudes al lloguer es complementen amb una altra lnia de subvenci directa que gestiona la Vicepresidncia Segona i Conselleria d'Habitatge dirigit en aquesta ocasi a treballadors i autnoms afectats per la crisi per la *covid-19.

La Regidoria d'Habitatge, aix mateix, treballar per a ampliar el parc de lloguer social incloent un incentiu per als propietaris perqu cedisquen habitatges per a la bossa de lloguer social. Aquesta iniciativa posaria en contacte a propietaris i inquilins. En aquest sentit, l'Ajuntament preveu destinar 45.000 euros.Segueix-nos: