Està en: INICI > Notícies

Castell reprendr el 14 de juny la campanya de Celebrem la Natura amb una activitat familiar al parc Gelogo Royo

Dilluns, 1 de Juny de 2020

Castell reprendr el 14 de juny la campanya de Celebrem la Natura amb una activitat familiar al parc Gelogo Royo

La Regidoria de Transici Ecolgica reactiva aquesta iniciativa amb l'entrada en vigor de la fase 2, que permet activitats en la naturalesa amb mesures de prevenci

La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell reprendr el diumenge 14 de juny la campanya mediambiental de Celebrem la Natura amb una activitat familiar al parc Gelogo Royo. El decret de les autoritats sanitries de la fase 2 permet activitats en la naturalesa en la mateixa provncia mantenint-se mesures de seguretat, com un lmit en l'aforament de 20 persones, una distncia mnima de 2 metres, s de mscara i higiene de mans. El departament que dirigeix Fernando Navarro ha reubicat al juny i en els mesos d'estiu les jornades que van ser ajornades per l'estat del confinament.

Celebrem la Natura s una campanya que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica en collaboraci de l'empresa d'ecoturisme de Itinerantur per a posar en valor el patrimoni natural de Castell a travs de diverses iniciatives al llarg de l'any. La cita del 14 de juny commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient i desenvolupar un geocaching (consisteix en joc de cerca d'objectes) al parc Gelogo Royo.

Els assistents es dividiran en grups familiars per a garantir-se la distncia amb altres participants i en total l'afluncia mxima haur de ser de 20 persones. Les persones interessades poden inscriure's a travs del web www.naturacastello.es.

Celebrem la Natura dur a terme 16 activitats fins al mes de desembre, entre tallers, jornades de divulgaci, rutes de senderisme o cicloturisme. El 21 de juny tindr lloc una jornada de plantaci en la Magdalena. Es mant la data del 5 de juliol per al Dia Internacional Lliure de Bosses de Plstic amb una trobada divulgativa a la platja del Serradal. Entre juliol i setembre hi ha previstes altres tres cites que havien sigut suspeses com una orientaci astronmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d'agost) i un dia de conscienciaci contra el soroll ( 5 de setembre), amb horaris adaptats al perode estival.Segueix-nos: