Està en: INICI > Notícies

Castelló reprendrà l’activitat i serveis dels centres de persones majors en la fase 3

Dimarts, 2 de Juny de 2020

Ribera destaca que s’ha optat per un criteri de “màxima prudència” per la seua reobertura per la vulnerabilitat del col·lectiu davant la covid-19

Àudio de Mary Carmen Ribera


L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, ha acordat la reobertura i el retorn a l'activitat en els centres municipals de persones majors una vegada aconseguida la fase 3 del pla per a la transició cap a una nova normalitat. Cal recordar que el consistori va suspendre els tallers i activitats que s'oferien en aquestes instal·lacions municipals com a mesura de prevenció prèvia al posterior tancament decretat per les autoritats sanitàries davant l'emergència per coronavirus.

La regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, ha explicat que van optar per la suspensió de les activitats abans del decret de l'estat d'alarma per a evitar possibles situacions de risc entre aquest col·lectiu vulnerable. “Ara, una vegada que estem fent passos cap a la nova normalitat, des de la Regidoria de Gent Gran hem acordat una reobertura segura d'aquests centres quan Castelló arribe a la fase 3”, ha explicat.

Ribera ha destacat que, sent l'àmbit de les persones majors un dels col·lectius que s'han revelat com extremadament vulnerables davant la pandèmia, des de la Regidoria de Gent gran s'ha optat per un “criteri de màxima prudència” a l'hora de reprendre les activitats en aquestes instal·lacions municipals.

Així mateix, la regidora ha recordat que els serveis que es presten en aquests centres també podran reprendre la seua activitat a partir de la fase 3, atés que la seua atenció es limita a les persones sòcies dels citats centres i estant la seua reobertura fixada per a la fase 3. “En aquests moments, creiem que el més prudent i segur és esperar a nous avanços en el pla de desescalada per a reobrir els més de trenta centres de persones majors de Castelló”, ha apuntat.Segueix-nos: