Està en: INICI > Notícies

Joventut collabora en la donaci de sang i habilita l'Auditori i La Marina per a extraccions

Dissabte, 6 de Juny de 2020

Joventut collabora en la donaci de sang i habilita l'Auditori i La Marina per a extraccions

La campanya 'Connecta't a la donaci de sang' est dirigida als joves perqu participen en la Setmana Mundial del Donant

L'Ajuntament de Castell collabora en la Setmana Mundial del Donant de Sang a travs de la campanya Connecta't a la donaci de sang, que t com a objectiu animar a la ciutadania en general, i als joves en particular, a donar sang, habilitant dos espais per a les extraccions; l'Auditori i Palau de Congressos i el centre polifuncional La Marina del Grau. Aix, el dijous 11 de juny, el punt de donaci de sang impulsat des del consistori estar en el centre polifuncional La Marina del Grau, des de les 17.00 fins a les 20.30 hores; i els dies 12 i 13 de juny a l'Auditori, el divendres de 17.00 a 21.00 hores, i el dissabte de 9.00 a 14.00 hores.

Aquests dos punts de collecta complementaran les donacions de sang que se centralitzaran durant tota la setmana -del 8 al 12 de juny- en el Centre de Transfusions de la Generalitat situat a Castell, en l'avinguda Benicssim s/n, des de les 8.30 fins a les 14.30 hores.

La campanya Connecta't a la donaci de sang, que es difondr per les xarxes socials, ha sigut impulsada des de la Regidoria de Joventut de Castell, en collaboraci amb el Centre de Transfusions de la Comunitat, amb l'objectiu de captar l'atenci dels joves i animar-los a donar sang en un context com l'actual marcat per la crisi sanitria de la covid-19 i la necessitat de comptar amb ms reserves, ha explicat l'edil de Joventut, Jorge Ribes. Per aix difondrem en les xarxes socials els horaris i els punts de donaci, perqu el missatge arribe al mxim de vens i venes de la ciutat, ha ressaltat Ribes. Des de Joventut pensem que s important implicar-nos en iniciatives com aquesta, que reverteixen en el b com, ha remarcat l'edil.Segueix-nos: