Està en: INICI > Notícies

Castell reobri al pblic l'oficina de turisme central i el 22 de juny activar les de la platja

Dilluns, 8 de Juny de 2020

Castell reobri al pblic l'oficina de turisme central i el 22 de juny activar les de la platja

Hi ha control d'aforament per a garantir la distncia de seguretat i s'amplia l'horari d'atenci a les vesprades, de dilluns a divendres

udio de Pilar Escuder


L'Oficina de Turisme de Castell situada en la plaa de l'Herba, al costat del Fadr, ha reobert hui al pblic en el marc de les mesures de desescalada aprovades pel Govern i seguint les directrius sanitries per a garantir les mesures de seguretat i de protecci de la salut tant del personal municipal que presta serveis en aquestes dependncies com dels usuaris.

La reobertura ha sigut aprovada en Junta de Govern Local extraordinria i entre les mesures de prevenci de riscos adoptades, destaca la limitaci de l'aforament, de manera que noms dues persones poden estar a l'interior de la oficina de la Casa Abadia al mateix temps, respectant la distncia social i els espais senyalitzats com susceptibles de ser utilitzats. A ms, els fullets amb informaci turstica s'entregaran de manera individual a qui els solliciten i no estaran collocats en les prestatgeries com habitualment, evitant aix que siguen manipulats per ms d'una persona.

A poc a poc anem recuperant el pols turstic de Castell i la reobertura de l'oficina central s el primer pas, al qual seguiran el dia 22 de juny la resta de punts d'informaci de la platja. s important donar a conixer el que la ciutat ofereix per a, complint amb les mesures sanitries, poder dinamitzar Castell i contribuir des del sector turstic a la seua reactivaci, ha explicat la regidora presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder.

L'horari de l'oficina turstica central ser de dilluns a dissabte, des de les 10.00 fins a les 13.30 hores; i de dilluns a divendres s'amplia l'atenci al pblic i tamb obrir a les vesprades, des de les 17.00 fins a les 19.00 hores. Desprs d'aquesta primera reobertura de la Tourist Info principal, el 22 de juny es reobriran els altres punts d'informaci turstica que estan ubicats en les tres platges -Gurug, Pinar i Serradal-, i el del prquing d'autocaravanes.

Aquest mes ja es preveu activar les visites guiades impulsades des del Patronat de Turisme, en les quals es podr participar prvia inscripci, a travs del telfon 964358688 o en el correu castellon@touristinfo.net, amb aforament limitat.Segueix-nos: