Està en: INICI > Notícies

Marco aborda amb Ashotur les mesures per a rellanar el turisme de Castell en la desescalada

Dilluns, 8 de Juny de 2020

Marco aborda amb Ashotur les mesures per a rellanar el turisme de Castell en la desescalada

L'alcaldessa i la regidora de Turisme es reuneixen amb representants del sector per a conixer les seues necessitats i propostes de cara a la nova normalitat

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, i la regidora de Turisme, Pilar Escuder, han mantingut una trobada aquest dilluns amb representants de l'Associaci Provincial d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme (Ashotur) per a abordar mesures per a la reactivaci del sector en les fases segents de la desescalada i en la fase de nova normalitat.

En aquest sentit, Marco ha recordat que l'Ajuntament de Castell no cobrar les taxes per installaci de taules, cadires, barres exteriors, etc. fins l'any vinent (i des de la seua suspensi a l'abril) com a mesura excepcional per a palliar els efectes econmics de la crisi sanitria i social en els negocis. Marco tamb ha recordat que s'ha donat la possibilitat als hostalers de sollicitar l'ampliaci de les terrasses, sempre que siga possible, per a compensar la reducci d'aforament. Unes mesures que se sumen a la flexibilitzaci en matria fiscal, amb un nou calendari que deixa per a final d'any el pagament de tributs referents a l'activitat econmica.

Hem mantingut una reuni de treball amb Ashotur per a conixer quines sn les seues necessitats i propostes una vegada que s prxima l'entrada en la fase 3, amb majors mesures de flexibilitzaci per al turisme i l'hosteleria, i de cara al que ser l'anomenada nova normalitat, ha explicat Marco. L'alcaldessa ha oferit al sector tota la collaboraci del consistori per a anar de la m en la fase final de la desescalada.

Aix mateix, ha recordat que un dels eixos del pla de resposta econmic i social se centrar en la dinamitzaci de la ciutat, sempre supeditat a les autoritats sanitries i a les mesures i recomanacions per a evitar la propagaci de la covid-19.

La regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha explicat el treball desenvolupat per a posicionar a Castell com a dest segur. Castell, les seues platges i el seu entorn, t unes caracterstiques que la fan idnia per a posicionar-se com un dest segur enfront d'altres destins nacionals, ha indicat.Segueix-nos: