Està en: INICI > Notícies

El Palau de la Festa tindr capacitat per a realitzar fins a 680 atencions diries

Dijous, 11 de Juny de 2020

El Palau de la Festa tindr capacitat per a realitzar fins a 680 atencions diries

L'espai comptar amb dues sales d'espera i s'habilitaran dues vies d'eixida en els laterals de l'edifici per a assegurar les distncies

udio d'Ignasi Garcia


El regidor d'Atenci Ciutadana, Ignasi Garcia, ha supervisat aquest mat les tasques d'organitzaci i muntatge del qual ser el nou centre per a tramitacions de l'Ajuntament de Castell, al Palau de la Festa. All s'han habilitat 34 llocs de treball, encara que existeix marge si s necessari incrementar aquesta xifra.

La previsi s que en aquest espai puguen realitzar-se fins a 680 atencions diries, una xifra que triplica les que pot realitzar el consistori amb els recursos actuals. Garcia -acompanyat per l'edil de Participaci Ciutadana, Francesc Mezquita durant la visita- ha destacat l'esfor ingent que ha realitzat el personal les rees d'Atenci, Informtica i Modernitzaci per a posar en marxa aquest nou servei, el qual comenar a funcionar dilluns que ve, 15 de juny.

I s que el Palau de la Festa ha sigut reconvertit en centre d'atenci ciutadana perqu les seues dimensions ens permeten garantir la distncia interpersonal, tant per a la ciutadania com per als professionals dels huit departaments que all treballaran. s per aix que s'habilitaran dues sales d'espera, dues vies d'accs per la porta principal i dos camins d'eixida per les portes laterals. Tamb s'han refora la illuminaci i la seguretat de l'espai.

Cal recordar que durant la primera setmana d'atenci presencial al pblic l'Ajuntament de Castell va atendre quasi 800 cites entre les tinences Centre, Nord, Oest i Grau. Aquesta xifra s'incrementar considerablement amb l'obertura del Palau de la Festa, encara que el consistori recomana la via telemtica per a tots els trmits que puguen realitzar-se des de la seu electrnica municipal.

Inicialment, es traslladaran al Palau els departaments d'Atenci Ciutadana Integrada (10 llocs), Orientaci Laboral (4 llocs), Urbanisme (4 llocs), Consum (3 llocs), Comer i Mercats (2 llocs), Habitatge (2 llocs) i Sanitat (1 lloc). Tamb s'habilitaran altres quatre punts polivalents d'atenci.

Imprescindible cita prvia

Cal recordar que. tant per a realitzar qualsevol tramitaci en aquest espai com en les altres dependncies municipals que romanen obertes al pblic, s necessari acudir amb mscara i demanar cita prvia. Per a sollicitar torn d'atenci, la ciutadania pot dirigir-se a la web citaprevia.castello.es o a l'aplicaci 010WhatsApp. Per telfon, pot sollicitar-ho al 010 o al 964 22 60 10 (per a telefonades des d'un telfon mbil o des d'un altre municipi).Segueix-nos: