Està en: INICI > Notícies

Castell recupera els campionats en les installacions esportives municipals

Dilluns, 29 de Juny de 2020

El Patronat Municipal dEsports continua amb la reobertura progressiva de les installacions per al retorn als entrenaments

L'Ajuntament de Castell, a travs del Patronat Municipal d'Esports, ha reobert fins hui la majoria de les seues installacions esportives amb mesures de seguretat, higiene i aforament redut. Les reobertures estan tenint lloc de manera gradual des de l'inici de la fase 1 amb les installacions a l'aire lliure i ha prosseguit amb la resta de serveis esportius municipals. El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat la celeritat amb la qual s'han reobert les installacions per a facilitar el retorn als entrenaments i a la prctica de l'esport.

Braina ha apuntat que aquestes reobertures, a les quals se sumaran nous usos a partir de dem, ha perms tamb el retorn de les competicions esportives a Castell. La primera prevista tindr lloc el prxim 4 de juliol al Parc Esportiu Sindical amb una partida de Pilota Valenciana dins del Campionat Autonmic de front per parelles. La partida es disputar a porta tancada.

El 18 de juliol es reprendran les competicions en atletisme en les pistes del Gaet Huguet, tamb sense presncia de pblic i amb un protocol per a garantir les mesures de seguretat i prevenci per a evitar la propagaci de la covid-19.

A poc a poc, i encara que amb restriccions, anem recuperant la normalitat esportiva, ha indicat Braina. El regidor d'Esports ha recalcat que, des del Patronat Municipal d'Esports, s'han intensificat els treballs per a la posada a punt de les installacions esportives perqu cap esportista professional i federat, per tamb aficionats, puguen tornar a les seues rutines i a la prctica de l'esport.

A partir de dem est prevista la volta als entrenaments de diversos clubs esportius i la reobertura del pavell Castalia per a s per part d'una escola d'estiu. La setmana passada ja ho van fer altres clubs com l'equip de bsquet BSR Cocemfe en el Ciutat de Castell.

La rapidesa amb la qual s'est actuant des del Patronat Municipal d'Esports per a la reobertura de les installacions i el retorn als entrenaments est situant a Castell com a ciutat capdavantera en la reactivaci esportiva, cal no oblidar que l'esport tamb s un sector estratgic per a la recuperaci d'altres sectors com pot ser el turstic, ha recalcat Braina.

En aquest sentit, ha apuntat que, per exemple, l'obertura turstica en la nova normalitat est permetent tamb una volta al turisme esportiu amb reserves com la de la pista d'atletisme Gaet Huguet per part d'un grup d'atletes belgues.Segueix-nos: