Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament collabora amb les autoritats sanitries per a contindre els brots a Castell

Dimarts, 30 de Juny de 2020

L'alcaldessa fa una crida a la responsabilitat per a evitar la propagació del virus

udio d'Amparo Marco


L'Ajuntament de Castelló col·labora amb les autoritats sanitàries per a controlar el brot de coronavirus, amb 16 casos positius registrats, la detecció dels quals va confirmar aquest dilluns la Conselleria de Sanitat. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha apuntat que, des del moment en què es va conéixer el brot, l'Ajuntament ha estat en contacte amb la Conselleria de Sanitat per a conéixer l'evolució i oferir la col·laboració del consistori.

L'alcaldessa ha traslladat la seua preocupació i suport a les persones afectades i ha recalcat la importància de "no baixar la guàrdia" i de "continuar extremant les precaucions i complir amb totes les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries".

"La pandèmia no ha acabat i no hem de relaxar-nos ni fer passos arrere, faig una crida a la ciutadania perquè tinga present que el virus segueix ací i hem de complir amb les mesures que ens dicten les autoritats sanitàries per a protegir la salut", ha indicat.

Cal destacar que l'Ajuntament continua amb el repartiment de mascaretes iniciat la setmana passada entre col·lectius vulnerables, dependents i persones amb discapacitat. Així, a les 12.000 mascaretes la distribució de les quals va començar la setmana passada se sumen altres 4.000 que s'estan repartint entre població en risc de vulnerabilitat. D'aquestes 4.000 mascaretes, 2.000 són per al seu ús per part de la població infantil.

Així mateix, Marco ha reiterat la importància de l'actuació conjunta entre institucions i la necessitat que l'Ajuntament compte amb tota la informació actualitzada i constant sobre els contagis. En aquest sentit, ha oferit tota la col·laboració del consistori amb les autoritats sanitàries si determinaren l'adopció d'alguna mesura concreta.

Segueix-nos: