Està en: INICI > Notícies

Marco proposa al Consell Social de la Ciutat obrir una Comissi per a l'Impuls de Castell

Dimecres, 1 de Juliol de 2020

L'objectiu s definir l'estratgia de recuperaci econmica i social a travs del principal rgan consultiu municipal

udio d'Amparo Marco


L'Ajuntament de Castell ha convocat per a dilluns que ve, 6 de juliol, un ple extraordinari del Consell Social de la Ciutat, en el qual es proposar la creaci d'una Comissi per a l'Impuls de Castell, amb l'objectiu d'avanar de la m d'aquest consell en la recuperaci de la ciutat desprs de la crisi sanitria de la covid-19 i els seus efectes econmics i socials.

Proposarem al Consell Social de la Ciutat la creaci d'una Comissi per a l'Impuls de Castell, perqu volem compartir amb la societat civil l'estratgia de recuperaci econmica i social de la ciutat, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. El Consell Social, com a principal rgan consultiu i de participaci ciutadana, ha de tindre un protagonisme especial a l'hora de definir les claus de la recuperaci, de la generaci de confiana i certitud, amb l'establiment de mesures econmiques, poltiques actives d'ocupaci, recuperaci del benestar pblic i desenvolupament de les potencialitats de les noves tecnologies, l'economia digital i la transici ecolgica, i en aqueixa lnia treballarem, ha apuntat Marco.

La nova comissi de treball estaria integrada per representants de les rees social i econmica en el Consell Social i dels qui consideren que la seua aportaci pot sumar al projecte de rellanament de Castell, aix com els grups poltics municipals amb representaci a l'Ajuntament. La seua finalitat ser l'elaboraci d'un informe amb les propostes i recomanacions per al projecte de recuperaci de Castell dels efectes econmics i socials derivats de la crisi sanitria de la covid-19.

La sessi del ple del Consell Social de la Ciutat a la qual s'elevar la proposta de creaci de la Comissi per a l'Impuls de Castell se celebrar el 6 de juliol a les 18.30 hores i els seus membres poden participar tant per via telemtica com presencial, en el sal de plens del consistori.Segueix-nos: