Està en: INICI > Notícies

Castell agilitza les tramitacions d'obres i activitats per a contribuir a la reactivaci

Dijous, 2 de Juliol de 2020

L'Ajuntament redueix burocrcia per a donar eixida a llicncies i aix contribuir a palliar els efectes de la crisi sanitria del coronavirus

udio de Rafa Sim


L'equip de govern de l'Ajuntament de Castell ha donat compte hui en la Junta de Govern Local de la primera relaci de llicncies d'obres i activitats concedides a travs de la nova frmula aplicada durant l'estat d'alarma per a guanyar agilitat en les tramitacions. Aquestes llicncies, que habitualment passaven per comissi d'ordenaci del territori i posteriorment per junta de govern per a la seua aprovaci, han vist llum verda en els ltims dos mesos per decret del regidor delegat d'Urbanisme i Activitats, de manera que s'ha accelerat la tramitaci i evitat retards.

Durant l'estat d'alarma hem continuat concedint llicncies d'obres i d'activitats, contribuint aix a palliar els efectes de la crisi sanitria de la covid-19 en l'economia i l'activitat de la ciutat, agilitzant les tramitacions de les mateixes mitjanant decrets, ha explicat el portaveu de l'equip de govern i regidor d'Urbanisme i Activitats, Rafa Sim.

Segons ha detallat Sim, cada 15 dies es donar compte a la junta de govern local de les llicncies atorgades. En la sessi de hui, s'ha informat de l'aprovaci de set expedients de llicncies d'activitat; sis d'ells de declaraci responsable i un altre de llicncia en s. A ms d'altres 28 expedients de llicncies d'obres, que inclouen modificats, prrrogues, demolicions i rehabilitacions d'habitatges.

Des de l'Ajuntament som conscients que la crisi sanitria tindr els seus efectes a la ciutat i per aix activem diferents mecanismes durant l'estat d'alarma i en l'actualitat per a minimitzar l'impacte negatiu en la ciutadania, econmica i socialment, ha insistit Sim.Segueix-nos: