Està en: INICI > Notícies

La Policia Local de Castell realitza 271 denncies en tres setmanes per no portar mascareta

Dimarts, 11 de Agost de 2020

L'Ajuntament recorda el seu s obligatori encara que es puga mantindre la distncia de seguretat i fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania

La Policia Local de Castell ha realitzat 271 denncies per no portar mascareta o usar-la indegudament des de l'entrada en vigor de la Resoluci de 17 de juliol de 2020 de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pblica, de modificaci i adopci de mesures addicionals i complementries de l'Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenci enfront de la covid-19.

Aquesta resoluci va decretar l's obligatori de la mascareta en tot moment en la via pblica, espais a l'aire lliure i en espais tancats d's pblic o oberts al pblic per part de persones majors de sis anys. L's obligatori de la mascareta est exempt durant la prctica de l'activitat fsica o qualsevol activitat en la qual resulte incompatible el seu s, en les activitats infantils i juvenils d'oci mentre es romanga amb el grup de convivncia estable, en els espais de la naturalesa o a l'aire lliure fora de nuclis de poblaci, platges i piscines, sempre que l'afluncia de les persones permeta mantindre la distncia interpersonal de 1,5 metres.

L'rea de Seguretat Pblica i Emergncies de l'Ajuntament de Castell ha tramitat ja un total de 271 denncies per incomplir aquesta normativa. En concret, s'han realitzat 109 denncies del 18 al 26 de juliol, 102 en la setmana del 27 de juliol al 2 d'agost, i 60 denncies en la setmana del 3 al 9 d'agost. L'incompliment d'aquesta mesura suposa sancions de fins a 100 euros.

Des de l'Ajuntament de Castell es fa una crida a la responsabilitat individual i collectiva de la ciutadania per al compliment de les mesures de seguretat establides per a previndre i evitar la propagaci de la covid-19.Segueix-nos: