Està en: INICI > Notícies

'Mar de Sons' dinamitza Castell i la situa en el circuit d'artistes nacionals i internacionals

Dimarts, 18 de Agost de 2020

Marco qualifica d'xit la primera edici, destaca l'oci segur i anuncia que renovar el suport per a donar continutat a l'esdeveniment

Audio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha fet balan hui de la primera edici de Mar de Sons i Mar d'Humor, un nou cicle de concerts i d'humor celebrat a les installacions del Real Club Nutic Castell des del 30 de juliol al 17 d'agost, que ha situat a Castell en la gira d'artistes nacionals i internacionals i ha contribut a dinamitzar la ciutat en un estiu atpic com l'actual. Marco ha valorat l'esdeveniment al costat de l'organitzador d'aquest, Juan Carlos Vidal, i el president del Real Club Nutic, Manuel Vidal.

Mar de Sons ha sigut un xit en diversos sentits, des de l'assistncia, que ha atret a Castell a pblic de moltes provncies generant aix un impacte positiu en la nostra economia en un estiu complex; fins a la seguretat, demostrant que la msica, l'oci i el turisme segur s possible, ha valorat l'alcaldessa, Amparo Marco. Aquest nou cicle de concerts i monlegs singulars, que ha portat fins a Castell als artistes ms rellevants del moment, ha aconseguit tornar a situar a Castell en la ruta dels grans artistes del panorama nacional i internacional, ha remarcat. Per tot aix, Marco ha anunciat que des de l'Ajuntament de Castell continuarem secundant noves edicions, donant continutat aix a una nova proposta que ha dinamitzat la ciutat en una temporada estival marcada per la covid-19. La primera edila tamb ha remarcat la collaboraci en l'administraci municipal, l'empresa organitzadora i el Nutic per a fer realitat aquest cicle.

Per part seua, l'organitzador del cicle, de l'empresa Music is The Answer, ha detallat les dades de l'estrena de Mar de Sons, amb prop de 8.000 assistents en total en els 10 espectacles (huit concerts i dos monlegs), complint l'aforament perms en cadascun d'ells, i la resta de mesures de seguretat, i sent el concert de Pablo Lpez el que ms assistents va tindre. El 67% del pblic han sigut dones, i el 33% restant, homes. L'assistent ms jove tenia 3 anys i el ms major, 91. Quant al lloc de procedncia, i al marge dels assistents de la provncia de Castell, ha sigut el segent: Madrid (24%), Valncia (18%), Alacant (14%), Zaragoza (13%), Barcelona (6%), Albacete (6%), Murcia (5%), Guadalajara (4%), lava (2%), Guipuzkoa (2%), Cceres (1%), Cdiz (1%), Toledo (1%), Huesca (1%), Burgos (1%), Eivissa (0,5%), Cuenca (0,2%) i Santander (0,2%).

L'estricte protocol de seguretat que hem aplicat en Mar de Sons s part de l'xit d'aquesta primera edici celebrada en una conjuntura complexa, demostrant que la cultura s segura. Agram l'aposta de l'Ajuntament i el seu suport per a fer-lo possible, ha apuntat Vidal. El president del Real Club Nutic, Manuel Vidal, ha fet tamb una valoraci positiva de l'esdeveniment que s'ha desenvolupat en installacions del club.Segueix-nos: